Η ερώτηση που παραμένει…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Θα σας τρελάνει όλους ο ΑΡΗΣ φέτος. Γιουσουφάκια, pay roll, στημένους και ανίκανους, παραγκάρχες και εξυγιαντές.

Στην Λάρισα έβαζες γκολ και έβρισκαν απίθανους τρόπους να το ακυρώσουν, οπότε νίκησες γιατί έβαλες και πολλά! Στο Περιστέρι στήθηκε όμως ένα…μπλόκο που δεν έχει προηγούμενο. Σταυρίδη και Χαραλαμπίδη θύμισε ο Ευαγγέλου. Ο αγαπημένος της…εξυγίανσης που ο Κλάντμπεργκ πρέπει να τον στείλει σπίτι του. Αδιανόητα τα όσα έγιναν στο Περιστέρι ΜΕ VAR!.

Ο ΑΡΗΣ ενοχλεί! Ο ΑΡΗΣ κάνει ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και δεν τους αρέσει. Το σημειώσαμε και στις εκπομπές μας στο @LIBERO 107.4, αλλά και στην τηλεοπτική μας εκπομπή στο AllAboutARIS TV ( https://www.youtube.com/watch?v=DZFgOdAj-A8&t=3667s) για τον Ευαγγέλου και την παρέα του. Είναι ο λόγος που στην Ελλάδα ο ΑΡΗΣ μένει…άτιτλος όταν είναι δυνατός όπως φέτος ή το 80 ή υποβιβάζεται όταν οι αγωνιστικές επιλογές είναι αντίστοιχες της οικονομικής ασφυξίας που είχε ο σύλλογος πριν χρόνια να τον πνίγει, αλλά και διοικούνταν από μη ικανούς παράγοντες.

Είναι άθλος ο βαθμός σήμερα. Πέρσι ο ΑΡΗΣ στο ίδιο ματς θα έχανε με 3-0. Και πέρσι 2-2 έληξε το παιχνίδι, αλλά δεν υπήρχαν τα όργια τα σημερινά. Κόκκινη κάρτα που δεν δίνει ο Ευαγγέλου στην κλωτσιά του Μανούσου. Ύπνος ο Μανούχος… Πέναλτι και αποβολή στον Ρόουζ σε φάση που η μπάλα χτυπάει ξεκάθαρα στο κεφάλι του!!! Και άντε το δίνει ο Ευαγγέλου, για ποιο λόγο βγάζει δεύτερη κίτρινη και τον τιμωρεί διπλά ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ; Η απάντηση είναι απλή! Γιατί με αποβολή δεν παίζει και στο επόμενο ματς! Και ποιος είναι ο αντίπαλος; Υπάρχει Αρειανός που να μην το σκέφτηκε αυτό; Όλοι!!! Μπορείτε να τον πείσετε ότι δεν έχει δίκιο;

Μια που τον έπιασα. Σκέφτεστε τι θα έγραφαν τα μίντια αν σε κεφαλιά έδινε πέναλτι και αποβολή; Αν δεν δίνονταν κόκκινη σε φάση σαν του Μανούσου;Και αν μετά το 2-0 αρνούνταν και πεντακάθαρο πέναλτι; Εδώ δίνεται ανάποδο πλάγιο άουτ και τους βγάζουν στημένους στον συμπολίτη; Στην ΑΕΚ ούτε ανάποδο πλάγιο δεν δίνεται και όλη μέρα γράφουν για πρόβλημα στην διαιτησία. Στον ΟΣΦΠ ας το αφήσουμε καλύτερα, είναι ολόκληρη επιστήμη! Στον Παναθηναικό η αγωνιστική ανυπαρξία τους αναγκάζει σε… άμυνα!

Επικοινωνία, λοιπόν, και στην σφαγή. Πώς θάφτηκαν τα ξεφωνητά σε Ιβάν και Γκαρσία; Κάπως έτσι. Εδώ διαβάζουμε για σφαγή της μπασκετικής ΑΕΚ και του μπασκετικού ΠΑΟΚ…ταυτόχρονα! Τα έχουν μπλέξει Ιβάν και Μελισσάν και δεν ξέρουν και πώς να…μαλώσουν οι συνάδελφοι(καλορίζοκος και ο Φιλιπ…παιδιά). Θυμάστε τις ευχές για τις μάνες ο ένας του άλλου πρόπερσι; Σιγά μωρέ δεν βρίσανε και τις μάνες τους; Α, αυτό έκαναν; 

Η αντίδραση όμως του ΑΡΗ είναι πρωτοφανής. Ο τρόπος που διαχειρίζεται ο Μάντζιος τον αγώνα. Οι αλλαγές του βάζουν τον ΑΡΗ οδηγό στο ματς με παίκτη λιγότερο. Οι τρεις αλλαγές είναι στα δυο γκολ (Σίλβα, Κάτσε, Μαντσίνι) ενώ η αλλαγή με Σούντγκρεν να πηγαίνει αριστερά και Σάσα δεξιά είναι ένα ακόμα δείγμα του καθαρού του μυαλού.

Πάνω από όλα όμως η αλλαγή του Γκάμα. Εκεί όπου όλοι έριχναν μπινελίκια. Γιατί φυσικά ούτε προπονητές είναι ούτε μπορούν να αντιληφθούν πώς ένας παίκτης σαν τον Γκαμα στα 33 του και ενώ έχει παίξει και 3 μέρες πριν δεν μπορεί να δώσει καμία βοήθεια στα μετόπισθεν όταν παίζεις με 10. Αντίθετα Μπερτόγλιο και Ματέο και πολλά περισσότερα τρεξίματα είχαν, αλλά και τέτοιο ρόλο μπορούν καλύτερα να υπηρετήσουν. Πόσο μάλλον όταν έρχονται και οι Σίλβα, Μαντσίνι. Ο Άκης Μάντζιος κάθε αγωνιστική κερδίζει πόντους! Και το κάνει με…αίμα όχι με πούδρα και…φιλικά που χαρακτηρίζονται…τελικοί. Χωρίς στήριξη από τα ΜΜΕ, χωρίς στρατούς…υποστηρικτών επειδή στο παρελθόν μοίραζε μπουνιές, αλλά και με δυσπιστία και ξεφωνητά από τον ίδιο τον Αρειανό φίλαθλο!

Ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει και ας κοιτάνε σε κάθε γκολ του να δουν μήπως κάποιο…πουλί έριξε κουτσουλιές στην αστεία φάτσα τους. Στην πραγματικότητα δεν βρέχει κουτσουλιές. Τους φτύνουν!

Ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να παίζει για τη νίκη σε κάθε ματς. Θα συνεχίσει να ξεμπροστιάζει παραγκάρχες και εξυγιαντές. Για αυτό στοχοποιείται επικοινωνιακά και διαιτητικά. Για αυτό…γελάνε όταν λέμε ότι ο ΑΡΗΣ διεκδικεί πρωτάθλημα, γιατί ξέρουν πώς όπως το 1993 η τότε παράγκα τον…έστησε σε Έδεσσα και Λειβαδιά, έτσι και τώρα θα γίνει ότι πρέπει.

Φέτος όμως ο ΑΡΗΣ θα κερδίζει την Λάρισα και με Ατρόμητο θα φεύγει αήττητος με 10 από το 35 και 2-0 στο 55! Θα σας τρελάνει όλους. Γιουσουφάκια, pay roll, στημένους και ανίκανους, παραγκάρχες και εξυγιαντές.

Ραντεβού στις 13. Απαντήσεις θα δοθούν και πάλι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Αν και από πέρσι ακόμα η ερώτηση του Ρόουζ δεν έχει απαντηθεί…

ΥΓ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΆΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X