Κουέστα: "Νιώθω χάλια, ζητώ συγγνώμη, θα το ξεπεράσω" (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο παίκτης του ΑΡΗ στην κάμερα της NOVA

Για το πως αισθάνεται ψυχολογικά: «Ήταν μια κακή ημέρα για εμένα. Νιώθω πολύ χάλια, είμαι απογοητευμένος, λυπημένος, αλλά αυτά συμβαίνουν. Εγώ θέλω να απολογηθώ σε όλον τον κόσμο της ομάδας μας, γιατί το κύπελλο ήταν ένας μεγάλος στόχος για εμάς, ένα όνειρο, παλέψαμε, αλλά το δικό μου λάθος μας το στέρησε. Ξανά θέλω να απολογηθώ, ζητώ συγγνώμη και θέλω να συμπληρώσω πως είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μας που πάλεψε μέχρι το τέλος και να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου για την υποστήριξη στο πρόσωπό μου. Δείξαμε πως χθες ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το πως εισέπραξε ο ίδιος την στήριξη των συμπαικτών του και του συλλόγου: «Νιώθω πολύ χαρούμενος για όλα αυτά. Μέσα στα αποδυτήρια είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Μίλησα και χθες σήμερα πριν την προπόνηση ενώπιον όλης της ομάδας τους ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου, πρέπει να πω επίσης πως μέσα στα αποδυτήρια είμαστε δεμένοι, δυνατοί. Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι κερδίζουμε. Τώρα εμείς θέλουμε να πάμε και να κερδίσουμε στο ντέρμπι της Τούμπας, δεν έχουμε πολύ χρόνο να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε».

Για το τι παιχνίδι περιμένει με τον ΠΑΟΚ: «Ένα δυνατό παιχνίδι, ένα ντέρμπι που οι δύο ομάδες θα παλέψουμε για τη νίκη. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, αν είμαστε συμπαγείς, σοβαροί και παίξουμε όπως πρέπει θα πάρουμε τη νίκη».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θέλω να τους ζητήσω ξανά συγγνώμη. Είμαι ένας από αυτούς. Είμαι εδώ τρία χρόνια. Νιώθω μέλος της οικογένειας και οπαδός του Άρη. Ξέρω πως νιώθουν. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό, απολογούμαι ξανά. Εμείς να ξέρουν πως θα παλέψουμε μέχρι τέλος για την δεύτερη θέση. Τους θέλουμε κοντά μας και εγώ προσωπικά θα φανώ δυνατός, θα το γυρίσω και θα το ξεπεράσω».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X