Μάγκας…σύλλογος!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Για τον κάθε Αρειανό, ο σύλλογος του είναι ο μεγαλύτερος στον πλανήτη.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για τα γενέθλια του συλλόγου. Για τον κάθε Αρειανό, ο σύλλογος του είναι ο μεγαλύτερος στον πλανήτη. Στην καρδιά και το μυαλό του είναι ότι καλύτερο και σε κάθε περίπτωση άσχετα από το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είναι ο σύλλογος με τους περισσότερους τίτλους από όλες τις ομάδες στην… γειτονιά του, ο Αρειανός είναι περήφανος για πολλούς και διάφορους λόγους.

Είναι μπεσαλής, είναι μάγκας, είναι κιμπάρης, μποέμης, ντερβίσης, φιλότιμος και πάντα κοσμικός (για αυτό βρίσκει έδαφος και η εσωστρέφεια!!!)

Δεν θα γράψω ένα κοινότυπο blog με ευχές. Το κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα. Θα εκμεταλλευτώ τον χώρο για να παραθέσω ορισμένες από τις εξαιρετικές συνεντεύξεις-ευχές στο AllAboutARIS.

To μέσο που απέδειξε ότι σέβεται και τιμά την μέρα των γενεθλίων του συλλόγου με θεματολογία που κανείς άλλος φυσικά δεν είχε. Για αυτό το AllAboutARIS είναι το κορυφαίο portal για θέματα ΑΡΗ. Και χθες στα γεν’έθλια του συλλόγου δεν έμεινε στο copy paste των τμημα΄των του συλλόγου ή σε ορισμένες δηλώσεις που μοιράστηκαν από το γραφείο τύπου.

Έγινε εξαιρετική δουλειά από όλα τα παιδιά με τοποθετήσεις πρωταγωνιστών τόσο φυσικά του… σήμερα όσο και του παρελθόντος. Όσοι χθες την…πέσατε στους μπακαλιάρους μπορείτε να διαβάσετε όλα τα θέματα για τα 104α γενέθλια του συλλόγου με ένα κλικ στο λινκ στο τέλος του κειμένου:

Προσωπικά γούσταρα με το βιντεάκι που μας έστειλε ο Νορντίν Ζμπαρί (Γεια σου Ζμπάρι με το κίτρινο… ντροπη ρε), αλλά και τις τοποθετήσεις της παικτούρας του Μπομπαντίγια, αλλά και τόσων άλλων.

Ενδεικτικά σας παραθέτω ορισμένες μόνο από τις τοποθετήσεις στο AllAboutARIS καιν να δώσω παράλληλα συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν για να γουστάρουμε όλοι μαζί.

Αν πάντως το πηγαίναμε…μουσικά, τότε το παρακάτω άσμα είναι αυτό το οποίο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι έχει γραφτεί για τον ΑΡΗ. Σας παραθέτω τους στοίχους για να μπείτε στο νόημα. Το…βιντεάκι δώρο!

Ο Μάγκας ξεχωρίζει
από το πρόσωπο
κι από το μπεσαλίκι
που `χει στο λόγο του

Μάγκας θα πει κιμπάρης
μάγκας θα πει σωστός
φιλότιμος, ωραίος και πάντα κοσμικός
φιλότιμος, ωραίος και Θεσσαλονικιός

Μάγκας αν είσαι φίλε
ποτέ δε θα το λες
ο κόσμος θα σε κρίνει
κι εσύ δεν πά’ να λες

Μάγκας θα πει κιμπάρης
μάγκας θα πει σωστός
μποέμης και ντερβίσης και πάντα κοσμικός, 
φιλότιμος, ωραίος και Θεσσαλονικιός

Πράξεις καλές αν κάνεις
σωστά αν θα μιλάς
μάγκα θα σε φωνάζουν
όπου κι αν περπατάς

Μάγκας θα πει κιμπάρης
μάγκας θα πει σωστός
φιλότιμος, ωραίος και πάντα κοσμικός
φιλότιμος, ωραίος και ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα