Άνοδος, εκκαθάριση και το μετά

από AllAboutARIS

Το χρονικό διάστημα από σήμερα που μιλάμε ως και τις 17 Μαΐου που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι ένα εντελώς ξεχωριστό και κακώς μπαίνει από τώρα στην εξίσωση το μετά.

Δηλαδή τι θα γίνει από τα τέλη Μαΐου και έπειτα, τότε δηλαδή που θα κληθεί ο σύλλογος να συστήσει τη νέα ανώνυμη εταιρία. Επομένως είναι υπερβολικός ο ντόρος για το μετοχικό κεφάλαιο, το ύψος που πρέπει να έχει, αν θα έχει και ποιος δικαίωμα προτίμησης.

Τον ερασιτέχνη αυτή τη στιγμή, πρέπει να τον ενδιαφέρουν δυο πράγματα.

Το ένα έχει να κάνει με το οικονομικό-αγωνιστικό κομμάτι της συμφωνίας του με τον Κάλας:

Πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό στην ώρα τους;
Λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως πρέπει;
Βεβαιώνονται με παραστατικά στο λογιστήριο του Α.Σ όλες οι δαπάνες του ποδοσφαιρικού τμήματος;
Παίρνει ο ερασιτέχνης τα χρήματα που του αναλογούν και έχουν συμφωνηθεί;

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Τάσος Οικονόμου, όλα τα παραπάνω τηρούνται επομένως είναι απόλυτα καλυμμένος στην παρούσα φάση.
 
Εφόσον λοιπόν οικονομικής φύσεως προβλήματα δεν παρατηρούνται, το βάρος πρέπει να πέσει στο αγωνιστικό.

Ο ΑΡΗΣ εξακολουθεί να βρίσκεται δεύτερος, κυνηγώντας τον Πανσερραϊκό. Άρα και υποχρεωμένος εφόσον και ο αντίπαλός του συνεχίζει αήττητος, να μην έχει απώλειες.

Όταν λέμε αγωνιστικό δεν το περιορίζουμε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Το καμπανάκι που χτύπησε με τη διαιτησία στο Κιλκίς ήταν ένα πρώτο ηχηρό μήνυμα. Ελήφθη από τους κίτρινους εν όψει της συνέχειας;

Αν ήμασταν στην Αγγλία που το παιχνίδι παίζεται μόνο εντός γηπέδου και βάσει των αγωνιστικών και μόνο ικανοτήτων, τότε ο Αρης θα είχε το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων ύστερα από τις προσθήκες που έκανε τον Γενάρη. Ας μην κοροϊδευόμαστε όμως για το Ελλαδιστάν μιλάμε, οπότε των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Πάμε τώρα στη δεύτερη προτεραιότητα για ερασιτέχνη και ποδοσφαιρικό τμήμα. Την εκκαθάριση.

Αν δεν περατωθεί ή τουλάχιστον δεν φτάσει σε ένα προχωρημένο στάδιο, υπάρχει πρόβλημα και ως γνωστό ο ΑΡΗΣ έχει ήδη καθυστερήσει στις ημερομηνίες και. παίζει με τις χρονικές προθεσμίες, πάντα φυσικά με το νομικό καθεστώς που θα ισχύει για τις ΠΑΕ που τελούν υπό εκκαθάριση. Κοινώς θέλει τρέξιμο, επαφές με την αθλητική και πολιτική ηγεσία της χώρας και παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους φοροτεχνικούς που δουλεύουν πάνω στον ισολογισμό έναρξης εκκαθάρισης.

Αυτά είναι τα σημαντικά σήμερα.

Αν τώρα, το καλοκαίρι έχει επιτευχθεί ο παραπάνω διπλός στόχος και ο Αλεξ Κάλας πείσει ως τότε με τη συνέπεια και το πλάνο που θα παρουσιάσει, τα μέλη του Α.Σ θα αποφασίσουν αν θα έχει ηθικά και τον πρώτο λόγο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Οπότε οτιδήποτε άλλο λέγεται σήμερα, είναι άστοχο, άκαιρο και υποβολιμαίο…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X