Αλλαγή…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Είναι αλήθεια ότι αυτή την αλλαγή την χρειαζόμασταν εδώ και καιρό και αναφέρομαι σε ένα πολύ πιο εύχρηστο διαδικτυακό τόπο για όλους εσάς που θεωρώ ότι απέχει παρασάγγες από οτιδήποτε ανάλογο σε site με…εξειδίκευση.

Είναι μία μεγάλη προσπάθεια που επιλέξαμε μαζί με την ARXNET να την κάνουμε τώρα που η ομάδα προσπαθεί να αναγεννηθεί, προσπαθεί να αλλάξει, προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω της παθογένειες ετών.

Σήμερα δεν θα μπω στο…αγωνιστικό κομμάτι, ούτε θα αναφερθώ σε ζητήματα που πολλές φορές έχουμε σχολιάσει και στο site, αλλά και στην ραδιοφωνική έκδοση του AllAboutARIS. Ζητήματα όπως η εκκαθάριση, το μνημόνιο συνεργασίας, τι θα γίνει ή τι δεν θα γίνει με το μνημόνιο σχεδόν καθημερινά βρίσκονται στο επίκεντρο και πιθανότατα σε κάποια άλλη γωνιά του site θα έχουν την τιμητική τους.

Θέλω απλά να επισημάνω με αφορμή και τις μεγάλες αλλαγές στο site και την αλλαγή νοοτροπίας που μπορεί να έρθουν στον σύλλογο, στον κόσμο του στην καθημερινότητά του. Και δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τίτλος που χρησιμοποιώ. Η λέξη κλειδί το 1981 για τον Ανδρέα Παπανδρέου, η λέξη κλειδί για την σημερινή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να σημειώσω ότι έχω πολιτικές απόψεις, αλλά όχι κομματική δράση ή αντίληψη. Άσχετα αν από την στιγμή που θα κάνεις ένα θετικό σχόλιο, κατευθείαν οι…εξυπνάκηδες θα σπεύσουν να σε κατατάξουν σε κάποιο πολιτικό χώρο, δεν αποφεύγω να το κάνω στο ραδιόφωνο. Δεν το κρύβω ότι ούτε πίστεψα (ούτε ψήφισα), ούτε πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι η καλύτερη λύση για την Ελλάδα. Θεωρώ ότι είναι μία από τα ίδια με άλλο κουστούμι, χωρίς γραβάτα, αλλά με ανοχή λόγω…ψήφων σε “ξυδάτους” συνδικαλιστές να υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα. Τα δικά τους…

Πλέον όμως, με όσα τουλάχιστον καταλαβαίνω ότι πράττει στις διαπραγματεύσεις ,με τους ευρωπαίους…εταίρους θα τον “ψήφιζα” και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ένας από τους πλέον σημαντικούς λόγους που θα το έκανα είναι η συμπεριφορά των Μερκελοσόιμπλε και του κακού συναπαντήματος από την Γερμανία, που ενώ χρωστάει δις από τις πολεμικές αποζημιώσεις-που μάλιστα- δεν θα φέρουν πίσω τους ανθρώπους, που λίγο-πολύ σχεδόν όλοι οι Έλληνες έχουμε χάσει επί γερμανικής κατοχής, μας κουνάνε και επιδεικτικά το… δάκτυλο ζητώντας και τα ρέστα!

Που κολλάνε όλα αυτά με τον ΑΡΗ; Μα το θεωρώ πάρα πολύ απλό. Εδώ είναι η αλλαγή νοοτροπίας. Μπορεί διάφοροι αποτυχημένοι, που σκοτώνουν μύγες στα άδεια ασφαλιστικά τους γραφεία να προσπαθούν καθημερινά μέσω του fb ή να… blogaρουν για να βάζουν μπρίζες στον κόσμο ή να στοχοποιούν όσους τους χαλάσαν την προσπάθεια άλωσης του συλλόγου. Μπορεί διάφοροι… επιχορηγούμενοι με ξεδιάντροπο πλέον τρόπο, λόγω προσωπικών διαμαχών που μάλιστα έχουν φτάσει στα δικαστήρια, να σφυροκοπούν καθημερινά τον σύλλογο γιατί θέλουν να χτυπήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι πλέον ο κόσμος έχει αντιληφθεί το ύπουλο και ύποπτο παιχνίδι τους και θα στηρίξει όποιον φέρει πραγματικά στον ΑΡΗ την αλλαγή. Αν αυτός είναι ο Κάλας ή κάποιος άλλος είναι ξεκάθαρο ότι θα φανεί το καλοκαίρι. Τότε θα φανεί και τότε θα αποφασίσει ο ΑΡΗΣ την επόμενη μέρα. Πρέπει όμως να έχουν αποτελέσματα και στην Δράμα δεν υπήρχε το αποτέλεσμα.

Ο Κάλας έχει ξεκινήσει θετικά στο οικονομικό σκέλος, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να πετύχει και θα κριθεί μόνο εκ του αποτελέσματος. Και αγωνιστικά τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Έγινε λάθος στην επιλογή Ντομπρασίνοβιτς και ελπίζω να μην αποδειχθεί λάθος και η επιστροφή Καλαιτζίδη. Αν η…αίσθηση και η θέληση μεταφραστούν και σε περαιτέρω πράξεις τότε το restart θα έχει όντως δρομολογηθεί σε οικονομικό επίπεδο. Εξαρτάται όμως και από την…μπάλα, τα αποτελέσματα. Και στην Δράμα το αποτέλεσμα ήταν κάκιστο. Αν έρθουν και τα αποτελέσματα η αλλαγή νοοτροπίας θα είναι εμφανέστατη στην καθημερινότητα του κάθε Αρειανού. Αν όχι; Ο Θεός βοηθός…

ΥΓ1 Θα ζητήσω μία συγνώμη και την υπομονή σας για το γεγονός ότι η νέα μορφή του site τεχνικά μας αναγκάζει σε αλλαγή και της εφαρμογής για τα κινητά. Ελπίζω πολύ σύντομα να έχετε την δυνατότητα για…γρήγορη ενημέρωση και μέσω των smart phones. Ακούς Μάκη;;;;;;;;;;;;;

ΥΓ2 Ευχαριστώ την ARXNET για την πολύ καλή δουλειά και ειδικά τον φίλο και πολύ καλό συνάδελφο (τα λέω καλά;) Θωμά Χατζηγρηγορίου (ξέρεις τι σημαίνει αυτή η αβάντα έτσι;)

ΥΓ3 Η μορφή του site που αυτή την στιγμή βλέπεται είναι το πρώτο στάδιο. Σταδιακά θα περάσουμε και άλλες ενότητες που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινή σας κιτρινόμαυρη και όχι μόνο ενημέρωση.

ΥΓ4 Όπως θα διαπιστώσετε πλέον θα δίνεται η δυνατότητα και για σχολιασμό κάτω από το άρθρα. Όσοι έχετε ως στόχο να προκαλέσετε ή να δημιουργήσετε εντάσεις μην μπείτε στον κόπο γιατί πολύ απλά δεν θα δείτε ποτέ δημοσιευμένο το σχόλιό σας! Ξέρω και μιλάω καθημερινά με πάρα πολύ κόσμο που θα αξιοποιήσει αυτή την δυνατότητα που θα του δώσουμε στο AllAboutARIS. Προσέξτε επίσης το νέο τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιούνται οι live αναμεταδόσεις των αγώνων του ΑΡΗ σε όλα τα αθλήματα. Προτάσεις δεκτές για ότι θεωρείτε ότι πρέπει να προσθέσουμε…περαιτέρω!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X