Τότε υποχρεωμένος, τώρα… καταδικασμένος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ας ανοίξουμε λοιπόν και εμείς… λογαριασμό στο νέο και ανανεωμένο AllAboutARIS, το οποίο έρχεται για να κάνει ακόμα πιο εύκολη την ενημέρωση των φίλων του ΑΡΗ. Θα ήθελα να πω και ευχάριστη, αλλά δυστυχώς το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν βοηθάει σε αυτό για την ώρα. Μακάρι αυτό να αλλάξει.

Πλέον λοιπόν έχετε τη δυνατότητα να χειρίζεστε μία πιο εύχρηστη ιστοσελίδα και ελπίζω να την αγκαλιάσετε όπως κάνατε και την προηγούμενη. Το… παιδί του Χρύσανθου και του Αλέξη μεγάλωσε και εμείς είμαστε εδώ για το… ταΐζουμε με ειδήσεις. Πάμε όμως στα δικά μας.

Μετά το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας ήθελα να γράψω πολλά. Περίμενα όμως πρώρα να ηρεμήσω αλλά και να το συνδυάσω με τα… εγκαίνια του ανανεωμένου AllAboutARIS. Επιπλέον, υπήρξε και αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα, η οποία μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες.

Παρατηρώ από την πρώτη στιγμή μία έντονη δυσαρέσκεια σε μερίδα του κόσμου για την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο της ομάδας. Αναμενόμενη φυσικά, αφού κάποιοι αγαπούν να… μισούν τον 57χρονο τεχνικό και έτσι τα σχόλια στο Facebook δίνουν και παίρνουν. Εκεί δηλαδή που αρέσκονται κάποιοι να κάνουν κριτική, πίσω από τις καρεκλάρες τους και δυστυχώς πολλές φορές χωρίς επιχειρήματα.

Προσωπικά και εγώ δεν θεωρώ την επιστροφή Καλαϊτζίδη ως την πιο ενδεδειγμένη λύση αυτή τη στιγμή. Μιλάμε άλλωστε για τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, άσχετα αν τυπικά παραιτήθηκε αυτής της ιδιότητας. Καλώς ή κακώς τίθεται θέμα ρόλων, διχάζει σε έναν βαθμό τον κόσμο, αλλά έρχομαι και ρωτάω. Υπάρχει καλύτερη επιλογή την δεδομένη χρονική στιγμή;

Ο Καλαϊτζίδης έκανε μεγάλο λάθος με την πρόσληψη Ντομπρασίνοβιτς. Από την αρχή είχαμε πει ότι αποτελούσε μία επιλογή ρίσκου, αφού πρόκειται για έναν άπειρο προπονητή που όπως αποδείχτηκε, δεν μπορεί να διαχειριστεί το βάρος της ομάδας. Σε άλλη ομάδα της Γ’ Εθνικής μπορεί να «έπιανε», αλλά όχι στον ΑΡΗ. Ο Καλαϊτζίδης παρόλα αυτά βγήκε μπροστά και εμμέσως ανέλαβε την ευθύνη του, όπως και εκείνη της ανόδου. Ξέρει την ομάδα καλύτερα από τον καθένα. Εκανε τον σχεδιασμό τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και τον Ιανουάριο, ξέροντας τι μπορεί να πάρει από τον κάθε παίκτη. Θα ήταν λάθος ο ΑΡΗΣ να έφερνε τώρα έναν οποιοδήποτε άλλον προπονητή, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος και με την ομάδα στο -4. Ασχετα με τον απότομο χαρακτήρα του, τις παραξενιές του και το ότι υστερεί επικοινωνιακά, είναι η μόνη επιλογή.

Εγώ προσωπικά τον πίστευα από την αρχή και το κάνω και τώρα. Και ναι, είναι δύσκολος ως χαρακτήρας, δεν τον θέλουμε όμως για γαμπρό, αλλά για προπονητή. Αν θα πετύχει, αυτό δεν το ξέρει κανένας παρά μόνο ο χρόνος. Ο ίδιος πιστεύει στο απόλυτο και στην άνοδο. Δεν έχει βέβαια άλλη επιλογή, καθώς αν στην αρχή της χρονιάς ήταν υποχρεωμένος να ανεβάσει την ομάδα, τώρα είναι… καταδικασμένος. Τουλάχιστον αυτός βγήκε μπροστά και ανέλαβε τις ευθύνες του. Κάποιοι άλλοι στο πρόσφατο παρελθόν, έφευγαν… νύχτα.

ΥΓ. Το ταμείο στο τέλος. Για τις επόμενες δέκα αγωνιστικές, ας πέσουν λίγο οι τόνοι

ΥΓ1. Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους όπως οι Κούης και Ζήνδρος να συναναστρέφονται ενεργά με τον σύλλογο. Ευτυχώς ο ΑΡΗΣ ακόμα έχει τέτοιους βετεράνους. Μετά από κάποια χρόνια δεν ξέρω τι θα κάνει…

ΥΓ.2 Ασχετα με το ποιος είναι προπονητής, πρέπει και οι παίκτες να βάλουν το… ποδαράκι τους. Τα «δώρα» πρέπει να σταματήσουν στην Δράμα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X