Με ένα νέο πρόσωπο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς θεαματικές αλλαγές τα πλάνα του 57χρονου τεχνικού

Τα νέα ήταν ευχάριστα στην χτεσινή προπόνηση για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αφού είδε τους Σαμαρά, Φερνάντεζ και Ν΄Λουντούλου να προπονούνται κανονικά. Όχι όμως και τον Σανιά, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ από τον αγώνα με τον Αρη Ακροποτάμου.

Ο 57χρονος τεχνικός ήταν προετοιμασμένος για αυτό το ενδεχόμενο και από την αρχή της εβδομάδας δοκίμαζε τον Γκίνο αλλά και τον Λεμονή στα χαφ. Τελικά ο πρώτος είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού αύριο, παίζοντας δίπλα στον Καλογέρη.

Κατά τα άλλα, δεν αναμένεται να υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές, σε σύγκριση με την ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στην Δόξα Δράμας. Η πρόθεση του τεχνικού του ΑΡΗ να μην ρισκάρει με τον Φερνάντεζ, διατηρεί τον Γκόλια στο αρχικό σχήμα, δίπλα στον Σαμαρά. Γεωργιάδης και Λιόλιος θα καλύψουν τα δύο άκρα της άμυνας, ενώ ο Φυσέκης θα είναι στο τέρμα.

Μπροστά, ο Ν΄ Λουντούλου θα πάρει κανονικά θέση στην αριστερή πλευρά, ο Παπαδόπουλος θα προτιμηθεί λογικά αντί του Νάκά στα δεξιά και οι Πόι-Καπνίδης θα αποτελέσουν το δίδυμο στην επίθεση.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X