Επίσημος υποστηρικτής του ΑΡΗ Midea η εταιρεία «ΠΑΪΚΟ Νερά Μακεδονίας»

από AllAboutARIS

Σε μια νέα χορηγική συνεργασία προχώρησε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία ΠΑΪΚΟ Νερά Μακεδονίας, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η εταιρεία ΠΑΪΚΟ Νερά Μακεδονίας προσφέρει στους καταναλωτές ένα νερό που καθρεφτίζει όλη την ιστορία και την παράδοση του τόπου του. Ένα νερό που αναβλύζει ποιότητα, που αντανακλά αξίες. Από το 2023 διαθέτει το 1ο Carbon Neutral εργοστάσιο εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της για την έμπρακτη προστασία του περιβάλλοντος.

Σε ευθυγράμμιση με τα πρότυπα των υπερσύγχρονων επιχειρήσεων και τις παγκόσμιες οικολογικές τάσεις, η ΠΑΪΚΟ κατέγραψε το ανθρακικό της αποτύπωμα, επένδυσε σε στρατηγικές μείωσης των εκπομπών της (π.χ. δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου, μείωση γραμμαρίων φιάλης και ρύπων μεταφοράς των προϊόντων), ενώ παράλληλα αντιστάθμισε τους αναπόφευκτους ρύπους συνεισφέροντας οικονομικά σε δράσεις για το κλίμα (όπως τη βελτίωση της πρόσβασης σε καθαρό νερό για τους κατοίκους της Ερυθραίας στην Αφρική και την προστασία των ωκεανών και συλλογή πλαστικού από τις ακτές της Αιγύπτου, Βραζιλίας και Ινδονησίας).

Με γνώμονα το παρόν, αλλά και το μέλλον, η ΠΑΪΚΟ Νερά Μακεδονίας φροντίζει για ένα περιβάλλον τόσο καθαρό, όσο το νερό που προσφέρει.

Την καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ Midea και είμαστε βέβαιοι για μία αγαστή συνεργασία.»

Προτεινόμενα Άρθρα