Γλυκά Νερά: Τα νέα ευρήματα “κλειδιά” στην εξιχνίαση του φόνου (vid)

από AllAboutARIS

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προκύπτουν κατά τη σημερινή (17/6) μέρα.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η αστυνομία κατευθύνθηκε προς την Αλόννησο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας, για να μεταφέρουν τον 32χρονο πιλότο και μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα για επιπλέον καταθέση.

Αφορμή αποτέλεσε το στοιχείο – κλειδί που προέκυψε από την έρευνα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και προέρχεται από το smartwatch που φορούσε η 20χρονη Καρολάιν στο χέρι της. Ένα ρολόι το οποίο κατέγραφε τους καρδιακούς παλμούς της νεαρής μητέρας, μέχρι τον θάνατο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να συμπίπτουν οι χρόνοι που ο σύζυγος της υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι «ο κοντός, γεροδεμένος ληστής με την μπαλακλάβα» έπνιξε την 20χρονη με αυτόν που σταμάτησε το smartwatch να καταγράφει παλμούς.

Την ίδια στιγμή από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ προκύπτει ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο και είναι η εφαρμογή στο κινητό του συζύγου της Κάρολαιν, που μετρούσε τα βήματά του.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών, φαίνεται πως έχει αποκαλυφθεί ότι το κινητό του πιλότου «μετρούσε» βήματα την ώρα που εκείνος ισχυριζόταν πως βρισκόταν δεμένος κι ακινητοποιημένος από τους ληστές. Με άλλα λόγια θεωρούνται αβάσιμες οι μαρτυρίες του «βασικού αυτόπτη μάρτυρα», όπως τον χαρακτηρίζουν οι αρχές.

Προτεινόμενα Άρθρα