Ο χρήσιμος Μοντόγια και η πολύτιμη παρουσία του

από AllAboutARIS

Το καλοκαίρι ο ΑΡΗΣ είδε να παρουσιάζεται μπροστά του μία ακόμη ευκαιρία τύπου Λόρεν Μορόν. Και πάλι από την Μπέτις. Βέβαια η δική του επιλογή ενδεχομένως να έγινε και με βάση του βιογραφικό του. Άλλωστε δεν προκύπτουν συχνά παίκτες που έχουν «μεγαλώσει» στην Μασία κι έχουν παίξει σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ίντερ, η Βαλένθια, αλλά και η Μπέτις, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο λόγος, για όσους ακόμη δεν έχουν καταλάβει, για τον Μάρτιν Μοντόγια. Πιανόμαστε με τον έμπειρο μπακ, διότι κόντρα στον Παναθηναϊκό, μπορεί και να έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του. Ο 32χρονος αμυντικός ήταν εξαιρετικός και στις δύο γραμμές του γηπέδου. Σχεδόν απροσπέλαστος αμυντικά και με αρκετά ανεβάσματα.

Ο Ισπανός εξελίσσεται σε πολυεργαλείο, με πολύτιμη συνεισφορά. Είναι δεξί μπακ, αλλά στις 19 από τις 31 συμμετοχές του με τον ΑΡΗ έχει παίξει ως αριστερό, ενώ σε ένα ματς, εκείνο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα αγωνίστηκε σαν αμυντικό χαφ.

Παράλληλα, μέσα στα Playoffs είναι μέσα στους παίκτες που έχουν καταγράψει τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Από τα οκτώ ματς, έχει παίξει στα έξι (δεν αγωνίστηκε με Λαμία και Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»), στα πέντε εκ των οποίων σε όλη τη διάρκειά τους, ενώ στην Αθήνα με την ΑΕΚ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Δηλαδή το τελευταίο διάστημα έχει συμπληρώσει 3,5 ματς σερί!

Προτεινόμενα Άρθρα