Προκριματικά Conference League: Τα σημερινά αποτελέσματα

από AllAboutARIS

Προβάδισμα πρόκρισης πανηγύρισε η Γάνδη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, καθώς επικράτησε 2-0 χάρη σε δυο γκολ προς το φινάλε του αγώνα. Αρχικά στο 77΄ο Φοφανά άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χονγκ-Χιουν- Σεόκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την αποστολή των φιλοξενούμενων στη ρεβάνς της Κύπρου.

Στην Ολλανδία η Άλκμααρ κατάφερε να γλιτώσει την ήττα στην έδρα της από τη Μπραν (1-1) με υπογραφή του Παντελή Χατζηδιάκου. Παρά το προβάδισμα των Νορβηγών με τον Κάστρο στο 59΄, ο Έλληνας αμυντικός ισοφάρισε στο 71΄ με κεφαλιά ύστερα από ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και άφησε τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Λιγότερο… φανταχτερή αποδείχθηκε η βραδιά για τον έτερο Έλληνα που έδινε απόψε τη «μάχη» του στην Ευρώπη, Γιώργο Κανελλόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στο βασικό σχήμα της Ελσίνκι στην ήττα με 2-1 από την Φαρούλ. Αν και οι Φινλανδοί προηγήθηκαν, τελικά λύγισαν με ανατροπή στη Ρουμανία κι επέτρεψαν στους γηπεδούχους να αποκτήσουν πλεονέκτημα.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα που ξεχώρισαν η Φερντσβάρος διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας την Ζαλγκίρις, η Νόρτζελαντ με 5-0 την Παρτιζάν, η Φενέρμπαχτσε ισοπέδωσε με 5-1 την Τβέντε, ενώ την έκπληξη κατάφερε να κάνει η Ραπίντ Βιέννης που επιβλήθηκε της Φιορεντίνα στην Αυστρία με σκορ 1-0. Αντίθετα ισόπαλες έμειναν Μίντιλαντ και Λέγκια σε ένα χορταστικό ματς με έξι γκολ, όμως το τελικό 3-3 άφησε ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στην Πολωνία.

Αναλυτικά τα αποψινά αποτελέσματα:

Αστάνα – Παρτιζάνι 1-0

Τομπόλ – Πλζεν 1-2

Στρούγκα – Μπρέϊνταμπλικ 0-1

Ζαλγκίρις – Φερεντσβάρος 0-4

Νόρτζελαντ – Παρτιζάν 5-0

Ντιναμό Κιέβου – Μπεσίκτας 2-3

Φαρούλ Κονσταντά – Ελσίνκι 2-1

Φενέρμπαχτσε – Τβέντε 5-1

Λέφσκι Σόφιας – Άιντραχτ 1-1

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Κέλτζε 4-1

Ραπίντ Βιέννης – Φιορεντίνα 1-0

Χαρτς-ΠΑΟΚ 1-2

Σέπσι – Μπόντο Γκλιμτ 2-2

Γκενκ – Ντεμιρσπόρ 2-1

Γάνδη – ΑΠΟΕΛ 2-0

Λιλ – Ριέκα 2-1

Μίντιλαντ – Λέγκια 3-3

Οσασούνα – Μπριζ 1-2

Άλκμααρ – Μπραν 1-1

Μπαλκάνι – Μπάτε Μπορίσοφ 4-1

Προτεινόμενα Άρθρα