Όλα… 99!

από AllAboutARIS

Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθούν ΠΑΕ και ΚΑΕ, δίνοντας την πιο μεγάλη μάχη για την επιβίωση τους

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο χτυπάει το πρωί της Παρασκευής (25/10)  η καρδιά του ΑΡΗ.

ΠΑΕ και ΚΑΕ δίνουν την πιο κρίσιμη μάχη της οικονομικής τους εξυγίανσης και επιβίωσης, με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη, αλλά συγκρατημένη, και στα δύο τμήματα.

Όσον αφορά την ΠΑΕ, που συγκεντρώνει πάνω της και τα περισσότερα βλέμματα, την Πέμπτη (24/10) διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σημερινή εκδίκαση, της αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 99. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι για την υπόθεση, καθώς χθες έγινε το πιο σημαντικό βήμα, που είναι το άνοιγμα της ΑΜΚ, ενώ θετική ήταν η εξέλιξη και με το ΙΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικός μάρτυρας υπεράσπισης της ΠΑΕ θα είναι  ο Φίλιππος Χατζηπεντσίδης.Υπάρχει όμως μια έντονη φημολογία, που λέει ότι μπορεί να είναι και ο ίδιος ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Το AllAboutARIS θα βρεθεί στα δικαστήρια, ενημερώνοντας με αναλυτικό ρεπορτάζ, για τα όσα θα προκύψουν στην εκδίκαση των υποθέσεων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Προτεινόμενα Άρθρα