«Για τον ΑΡΗ θα δεχόμουν τα πάντα»

από AllAboutARIS

Για τη διαδικασία της εκκαθάρισης και όχι μόνο μίλησε στους Αλέξη Σαββόπουλο και Χρύσανθο Τσαλτίδη.

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS on Air» φιλοξενήθηκε ο Λάκης Κλεώπας. Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μίλησε για τη διαδικασία της εκκαθάρισης, για την πιθανή συμμετοχή του σε αυτή ως εκκαθαριστής, ενώ τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους νομικούς που χειρίζονται το θέμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση που υπάρχει στον ΑΡΗ: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε, ώστε ο ΑΡΗΣ να βρει το μεγαλείο του. Μου ζήτησαν βοήθεια και τους της την έδωσα. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα από τα πέντε μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα , έχει ένα πρόβλημα και θα το λύσουμε».

Για τις εξελίξεις που θα τρέξουν: «Στις 3 Νοεμβρίου θα γίνει η Δ.Σ θα μπουν οι εκκαθαριστές, και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Είχα μια συνάντηση με τον κ.Γαλανό, ο οποίος αγαπά τον ΑΡΗ πάρα πολύ. Μιλήσαμε για τη διαδικασία και ελπίζω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Για το αν θα αποτελέσει αυτός και ο κ.Σενέμης τους εκκαθαριστές: «Για τον ΑΡΗ θα δεχόμουν τα πάντα. Δε μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι αυτή τη στιγμή. Είναι μια σκέψη να είμαστε εγώ και ο κ.Σενέμης, και όλα θα τα δούμε εν καιρώ. Υπάρχουν πολλά νομικά θέματα, και έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στον προσωπικό μου νομικό σύμβουλο, Σπύρο Χριστοφορίδη, αλλά και τον κ.Σιμόπουλο. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρομε».

Για το πώς έφτασε ο ΑΡΗΣ σε αυτό το σημείο: «Εγώ το πιστεύω ότι θα επιστρέψει δυνατός και αυτό θέλω. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί άλλη λύση δεν υπήρχε. Στην κακή διαχείριση οφείλονται όλα. Δεν εννοώ ότι έκλεψαν κάποιοι λεφτά, αλλά στη διαχείριση θα πρέπει να υπάρχει προσοχή παντού».

Για το έλλειμμα παραγόντων: «Παράγοντες σαν τον κ.Καμπάνη, ίσως και να μην ξανάρθουν».

Για τις αρμοδιότητες του: «Εχω πολύ δουλειά, μπρεί να έχω γνώσεις οικονομικών, όμως δε γνωρίζω νομικά θέματα. Ωστόσο,  έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους νομικούς και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε σωστές λύσεις για όλους. Εχω συζητήσει τα περισσότερα. Ο,τι ευθύνες είναι της αναλαμβάνω. Θα κάνω το καλύτερο για να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ εκεί που πρέπει».