"Εκδήλωση που δεν έχει ξαναγίνει"

από AllAboutARIS

Ο Άγγελος Μισιρλής τοποθετήθηκε αναφορικά με την εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας και το μέλλον της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αγγελος Μισιρλής:

Για την εκδήλωση των 101 χρόνων του ΑΡΗ: «Είναι μία εκδήλωση που δεν έχει ξαναγίνει. Θα τιμηθούν πολλοί άνθρωποι. Γίνεται σε μία περίοδο που ο ΑΡΗΣ δεν είναι στα καλύτερα του, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Εχουν δημιουργηθεί δύο κλαμπ το CLUB 14 και το Yellow. Επίσης ένα ένα ραδιόφωνο και υπάρχει το περιοδικό του SUPER 3, κάτι που σημαίνει ότι ως επίσημος ΑΡΗΣ, δεν έπρεπε να μείνουμε πίσω. Προσωπικά μαζί με το ΔΣ της ΚΜΑ, ευχαριστούμε τον ΑΣ ΑΡΗΣ. Οι άνθρωποι κατευθείαν αποδέχθηκαν την πρόταση μας. Η εκδήλωση θα γίνει στο Regency Casino. Μια φανταστική αίθουσα για το μέγεθος του ΑΡΗ και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».

Για τους ανθρώπους που θα δώσουν το “παρών” στην εκδήλωση: «Θα έρθει μεταξύ άλλων ο κ. Χολέβας. Η οικογένεια Βλαχόπουλου ήταν εκ των ιδρυτών και θα έχουμε τον 78χρο γιο του. Κάναμε έρευνα σε όλη την Ελλάδα για να φέρουμε ανθρώπους. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε μέσα σε μία γιορτή, να τους καλύψουμε όλους. Ευχόμαστε του χρόνου, αυτοί που θα είναι, να το κάνουν».

Για την κριτική του κόσμου σχετικά με την επιλογή του χώρου: «Το γήπεδο δυστυχώς ήταν άδειο. Στο Αλεξάνδρειο όταν έγιναν τα 100 χρόνια, δεν ήταν γεμάτο. Δεν μπορούμε καλώς ή κακώς να εκφράσουμε όλες τις απόψεις. Ο ΑΡΗΣ διδάσκει δημοκρατία και πολιτισμό. Δεν μπορούμε να εκφράσουμε όλα τα γούστα. Εάν δεν το κάναμε, κάποιοι θα έλεγαν γιατί δεν το κάναμε, Πάλι έχουμε κριτική. Σε αυτή την εκδήλωση που πήρε σάρκα και οστά, έχουν συνδράμει πάρα πολύ άνθρωποι. Είτε χορηγοί είτε άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν ητν εκδήλωση και το κάνουν. Ο χώρος είναι φανταστικός. Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να γεμίσουμε το γήπεδο μας. Εμείς επιλέξαμε αυτόν τον χώρο και δεχόμαστε δικαίως ή αδίκως κάποια κριτική. Είναι καλοδεχούμενη».

Για το μέλλον της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ: «Η Κοινωνία Μελών, ο μέχρι προχτές μεγαλομέτοχος, θα αλλάξει ονομασία. Μετά τις γιορτές θα γίνει γενική συνέλευση. Θα αλλάξει και το καταστατικό. Θα είμαστε σαπόρτερς. Οπου ο ΑΡΗΣ πονάει, η ΚΜΑ θα είναι αρωγός. Πρέπει να βγει έξω στον κόσμο».

Προτεινόμενα Άρθρα