"Χρέος μας απέναντι στον σύλλογο αυτή η εκδήλωση"

από AllAboutARIS

Ο Τάσος Οικονόμου εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του ΑΡΗ τονίζοντας ότι έχουν δρομολογηθεί η εκκαθάριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και η οικονομική εξυγίανση του στην ΚΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάσος Οικονόμου:

Για την εκδήλωση των 101 χρόνων του ΑΡΗ: «Το χρέος μας απέναντι στον σύλλογο, μας υποδεικνύει να κάνουμε αυτή την εκδήλωση. Εχουμε χρέος απέναντι σε εκείνους που δημιούργησαν αυτή την ομάδα. Ο δεύτερος αιώνας ξεκινάει με καλύτερους οιωνούς απ ότι ο προηγούμενος. Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε ένα πλατύ χαμόγελο λόγω των γνωστών προβλημάτων. Στο ξεκίνημα όμως του καινούργιου αιώνα, ο ΑΡΗΣ θα είναι εδώ. Ηδη έχουν δρομολογηθερί κάποια πράγματα, όπως η εκκαθάριση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στο μπάσκετ ο ΑΡΗΣ έχει δρομολογήσει εδώ και δύο χρόνια μία οικονομική εξυγίναση. Υπάρχει και μία αγωνιστική ανάταση, η οποία θα είναι μεγαλύτερη τα επόμενα χρόνια.


Για τα προβλήματα των τμημάτων του Ερασιτέχνη: «Στον Ερασιτέχνη, τα μεν αγωνιστικά προβλήματα των 18 τμημάτων είναι κυρίως οικονομικά. Φροντίζουμε να συνεργαστούμε με ανθρώπους που είναι Αρειανοί και θέλουν να βοηθήσουν τα τμήματα. Επειδή ακριβώς ο σύλλογος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να τα τρέξει, έχουμε την βοήθεια αυτών των ανθρώπων. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να αποκτήσει ένα νέο κοινωνικό προφίλ και να αποκαταστήσει το όνομα του, το οποίο ρημάχτηκε από εμάς τους ίδιους. Από ανθρώπους που γεννήθηκαν μέσα στον ΑΡΗ. Ελπίζω πως αλλάζει αυτή η νοοτροπία. Εύχομαι να κοιτάξουμε καλύτερα το μέλλον απ ‘ο,τι τώρα και του χρόνου, να είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Για το τμήμα βόλεϊ: «Το βόλεϊ καλώς ή κακώς είναι ένα κομμάτι του συλλόγου. Διανύει μεγάλη κρίση. Ούτε καν βγαίνουν τα έξοδα των αθλητών και των μετακινήσεων. Υπάρχουν χρέη από προηγούμενες κακοδιαχειρίσεις, με αποτέλεσμα ό,τι χρήματα μας αναλογούν από την λίγκα, να πηγαίνουν σε οφειλές του παρελθόντος. Μετά την περσινή αποτυχία, υπήρχε προβληματισμός. Τα έξοδα ήταν περισσότερα. Φτάσαμε σε σημρίο να σκεφτόμαστε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που έκαναν ένα ξεκίνημα. Πήραν μία χορηγία από την ΔΕΠΑ, η δεύτερη δόση όμως ξέρουμε τι κατάληξη είχε. Τα λεφτά τα μπλόκαραν δικηγόροι πρώην αθλητών. Ήρθε αυτό και σε εμάς. Αν πέσει το βόλεϊ, τα χρεη του πηγαίνουν στον ΑΣ. Μιλήσαμε με τους παίκτες και τους έδωσα ένα χρονοδιάγραμμα».

Για το θέμα της εκκαθάρισης,: «Γίνονται οι καταγραφές από τους λογιστές. Κλείνοντας αυτή η διαδικασία ίσως και μέχρι τέλους του μήνα, θα δοθεί η σκυταλή στους νομικούς, οι οποίοι πέρα από κάποιες επαφές με δημόσιες υπηρεσίες, θα έρθουν σε επαφές με όλους αυτούς που πρέπει, για να δούμε που θα καταλήξουμε. Δεν έχουμε κάποιο χρονικό ορίζοντα. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Προτεινόμενα Άρθρα