Οι «μικροί» που θα δώσουν το «παρών» στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ήταν μία εκκρεμότητα που έπρεπε να διευθετηθεί πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Αυτό έγινε τα τελευταία 24ωρα, με τους Αντωνιάδη, Σιταρά και Καραμανλή να ενημερώνονται ότι θα συμμετέχουν στη φετινή pre-season και θα περάσουν από το… μικροσκόπιο του Μιχάλη Γρηγορίου.
Ο Καραμανλής δεν θεωρείται… πρωτάρης, αφού ακολούθησε και την περσινή προετοιμασία στην Ολλανδία, έχοντας την εμπειρία και τις παραστάσεις από αυτή τη διαδικασία. Αντιθέτως, οι Αντωνιάδης και Σιταράς θα αποτελούν τα νέα πρόσωπα.
Ο πρώτος είναι και ο πιο… συζητημένος στους κύκλους της ομάδας τους τελευταίους μήνες, έχοντας τραβήξει την προσοχή τόσο του Γρηγορίου όσο και του Ρούμπεν Ρέγες. Ένας παίκτης που ξεκίνησε από στόπερ και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που τον… τράβηξε στη θέση του αριστερού μπακ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις ειδικά στα παιχνίδια που τον παρακολούθησε και η πλειοψηφία. Δηλαδή στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο και στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Αντωνιάδης ήταν 2ος σε ασίστ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, λόγω των στημένων φάσεων που εκτελεί.
Ο Σιταράς αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και μαζί με τον Κάμτση συνέθεσαν ένα καλό δίδυμο φέτος. Ένας στόπερ όχι τόσο… ντελικάτος όσο ο Κάμτσης αλλά με πλεονέκτημα στη δύναμη και στο ψηλό παιχνίδι, βγάζοντας αρκετή ένταση στο παιχνίδι του.
Δύο παιδιά τα οποία δεν είναι τώρα έτοιμα για να μπουν να παίξουν. Στον ΑΡΗ όμως διακρίνουν ένα potential και για αυτό ο Γρηγορίου είχε εισηγηθεί από καιρό την παρουσία τους στην προετοιμασία το καλοκαίρι. Θέλουν χρόνο, δουλειά και ελέω Κυπέλλου θα δοθούν ευκαιρίες φέτος. Οχι μόνο σε αυτούς, αλλά και σε παίκτες όπως οι Κάμτσης. Παπασαραφιανός και Χαρούπας που έχουν ήδη επαγγελματικά συμβόλαια.