Αύριο (18/11) η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Σημαντική είναι η βραδιά αύριο στο “Nick Galis Hall”, όπου και ο ΑΣ ΑΡΗΣ έχει ορίσει την Γενική Συνέλευση του, με έναν μεγάλο αριθμό θεμάτων.

Αναλυτικά, η υπενθύμιση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ αναφερέρει:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι την Πέμπτη 18/11, στις 19:00, θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» η Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

  • Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και δύο Πρακτικογράφων.
  • Επικύρωση Πρακτικών Γενικής Συνέλευσης της 22/07/2020.
  • Έγκριση Οικονομικού απολογισμού έτους 2020.
  • Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021 και 2022.
  • Διοικητικός και Αγωνιστικός Απολογισμός περιόδου 2020-2021.
  • Τροποποίηση των άρθρων του Καταστατικού του σωματείου και εναρμόνισή τους με τις διατάξεις του ν. 4726/2020 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του ν. 2725/99, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  • Επικύρωση ίδρυσης τμήματος E-Sports.
  • Προτάσεις-Ερωτήσεις-Επερωτήσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσα μέλη είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους.

Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, η είσοδος στο «Nick Galis Hall» θα επιτραπεί σε όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το μέγεθος της πίεσης»
Προηγούμενο άρθρο Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το μέγεθος της πίεσης»
Επόμενο άρθρο Βόλεϊ: Εντός έδρας μάχες για Γυναίκες και Άνδρες
Βόλεϊ: Εντός έδρας μάχες για Γυναίκες και Άνδρες

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News