Βόλεϊ Γυναικών: Επέστρεψε στον ΑΡΗ η Στάικου!

από AllAboutARIS

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Μαρίνας Στάικου για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η 20χρονη βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 2004 στη Δράμα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου.

Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων από το 2017 έως το 2022. Τη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου. Το μισό της σεζόν 2023-2024 αγωνίστηκε στον ΑΡΗ, ωστόσο το υπόλοιπο της σεζόν πήγε στην Α.Ε.Κ.

Η Μαρίνα Στάικου μετά την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη για την επιστροφή μου στην ομάδα του ΑΡΗ. Πρόκειται για μια απόφαση που δεν δυσκολεύτηκα να πάρω έπειτα από την επιτυχημένη συνεργασία μας την περασμένη σεζόν. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με τους ομαδικούς, καθώς όλοι βλέπουμε ψηλά και πιστεύω πως η ομάδα που δημιούργησε ο κύριος Μπουτσουρής μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα και να φέρει επιτυχίες στον σύλλογο! Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη. Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη υγεία».

Προτεινόμενα Άρθρα