Βόλεϊ Γυναικών: «Πρώτη» με φιλοδοξίες για τον ΑΡΗ (pics)

από AllAboutARIS

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ ξεκίνησε χθες (26.8) τη σκληρή δουλειά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο κλειστό «Ανέστης Πεταλίδης» (κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Με αρκετά νέα πρόσωπα, όσον αφορά τόσο στο τεχνικό τιμ, όσο και στις αθλήτριες, οι «κιτρινόμαυρες» ξεκίνησαν  την προετοιμασία τους με όρεξη για δουλειά και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το πρόγραμμα της πρώτης συγκέντρωσης περιλάμβανε έμφαση στην φυσική κατάσταση, αλλά και ασκήσεις τεχνικής.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Μπουτσουρής δήλωσε:

«Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρόνια της Volley League Γυναικών. Θα πρέπει να σταθώ στο νέο ξεκίνημα και την αλλαγή σελίδας που έχει γίνει στο σωμάτιο. Υπάρχει υποστήριξη και είμαι αισιόδοξος ότι η καινούρια χρόνια θα είναι και εποικοδομητική και επιτυχημένη. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τη διοίκηση, είδα μεγάλη διάθεση και ενθουσιασμό από τις παίκτριες και όλα αυτά με κάνουν αισιόδοξο εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Μια χρόνια που είναι ίσως πιο δύσκολη από όλες τις προηγούμενες και από την πέρυσι. Όμως έχουμε στήσει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Θα τοποθετήσουμε τον πήχη στην οκτάδα και από εκεί και μετά ο τι καλύτερο έρθει».

Η αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτα Ξανθόπουλου, τόνισε:

«Είμαστε παρά πολύ ενθουσιασμένες για τη νέα σεζόν. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ο τι μπορούμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε του στόχους της ομάδας και να μπορέσουμε να φτάσουμε τον ΑΡΗ εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες και να έχουμε υγεία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PHOTOSTORY ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΡΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK.

Προτεινόμενα Άρθρα