Για τον έβδομο τίτλο του ο Τσιτσιπάς στη Γαλλία (vid)

από AllAboutARIS

Ο Κάμερον Νόρι είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Lyon Open, σήμερα (15:00, Cosmote Sport 6HD), στην δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Κάμερον Νόρι, No49 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο5) στον τελικό του Lyon Open, σήμερα (15:00, Cosmote Sport 6HD). Ο πρωταθλητής μας διεκδικεί το έβδομο επαγγελματικό του τρόπαιο και δεύτερο για φέτος μετά το Μόντε Κάρλο.

Ο Βρετανός “ισοπέδωσε” χθες (23/5) τον Κάρεν Χατσάνοφ στον μεταξύ τους ημιτελικό, απώλεσε μόλις δυο γκέιμς σε ολόκληρο τον αγώνα και πέρασε στον 2ο τελικό του μέσα στο 2021, μετά από αυτόν που έπαιξε στο Εστορίλ πριν λίγες εβδομάδες.

Ο Νόρι επικράτησε με 6-1, 6-1 του Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Λυών, όπου θα διεκδικήσει τον παρθενικό ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του. Μέχρι στιγμής, μετράει δυο ήττες σε ισάριθμους τελικούς (Όκλαντ 2019 και Εστορίλ 2021).

Αυτή την εβδομάδα πάντως, κάνει τρομερά πράγματα στο γαλλικό event, έχοντας κερδίσει κατά σειρά τους Κορεντίν Μουτέ, Ντομινίκ Τιμ, Άρθουρ Ρίντερνεχ και Κάρεν Χατσάνοφ. Έχει χάσει, μόλις ένα σετ στα εννέα που έχει παίξει.

Τσιτσιπάς και Νόρι θα τεθούν αντιμέτωποι για 2η φορά στο Tour, με τον Βρετανό, Νο49 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, να έχει κερδίσει την μοναδική τους συνάντηση, στο Hopman Cup του 2018.

Πηγή: Tennis24

Προτεινόμενα Άρθρα