Πράξη τρίτη στο “Νίκος Γκάλης” για τα ημιτελικά (vid)

από AllAboutARIS

Το Game 3 δεν κρίνει πρόκριση, αλλά είναι καθοριστικής σημασίας στη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται απόψε στο ΟΑΚΑ (21:00, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) και όποια επικρατήσει θα πάρει κεφάλι στη σειρά απέχοντας μια νίκη από τους τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τα γνωστά προβλήματα των Νέντοβιτς, Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα αναζητώντας την πρώτη του καλή εμφάνιση στη σειρά. Ο Όντεντ Κάτας περιμένει βελτίωση, καθώς οι «πράσινοι» είχαν μόλις 12/49 τρίποντα (24,4%) και από 20 ασίστ συνολικά στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Αξιοποίησαν ελάχιστα την υπεροπλία τους στα ύψη και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην άμυνα μένοντας στους 79 πόντους ανά αγώνα, ενώ είχαν 88,5 στη regular season του πρωταθλήματος και 79,4 στην Ευρωλίγκα.

Η ΑΕΚ με τονωμένη αυτοπεποίθηση μετά τη μεγάλη εμφάνιση της Παρασκευής θα επιδιώξει μία ακόμη υπέρβαση. Κλειδί είναι να αποφύγει τα λάθη, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο προχθές έκανε μόλις 3, ενώ είχε υποπέσει σε 13 στο πρώτο μέρος και 17 στο πρώτο παιχνίδι. Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν υπολογίζει ξανά στους Σλότερ, Λάνγκφορντ, Ρογκαβόπουλο και Μωραΐτη, με τον τελευταίο να επανέρχεται σταδιακά καθώς άρχισε ατομικό πρόγραμμα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μάνος, Πιτσίλκας και Τσώνος (Δεσάρτης). Ο τέταρτος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ με τυπικά γηπεδούχο αυτή τη φορά την ΑΕΚ (20:00).

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X