Πόλο Ανδρών: Πρώτη συγκέντρωση για τον ΑΡΗ με φιλοδοξίες (pics)

από AllAboutARIS

Η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο Εθνικό κολυμβητήριο. 

Με αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και αρκετούς γνώριμους, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πρόγραμμα της πρώτης συγκέντρωσης περιλάμβανε έμφαση στη φυσική κατάσταση και σην ομαλή ένταξη των αθλητών στο νερό μετά από την αποχή των διακοπών.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παυλίδης, δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με πρώτο στόχο την είσοδο της ομάδας στα πλέι-οφ. Ήρθαν αρκετά νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά ρίχνοντας σημαντικά τον μέσο όρο ηλικίας. Εύχομαι να είναι μια χρόνια γεμάτη υγεία, επιτυχίες και όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς».

Ο αρχηγός της ομάδας, Δανιήλ Παπαδόπουλος, τόνισε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε αυτήν την απαιτητική σεζόν που έχουμε μπροστά μας. 

Ξεκινάμε γεμάτοι με όνειρα και φιλοδοξίες και όρεξη για πολλή δουλειά, καθώς η ομάδα αποτελείται από ένα νεανικό σύνολο που έχει δίψα για επιτυχίες. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας ώστε να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μας αξίζει. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρόνια με υγεία σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PHOTOSTORY ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΡΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK.

Προτεινόμενα Άρθρα