Στη μάχη του δεύτερου γύρου του Wimbledon η Σάκκαρη

από AllAboutARIS

Το βράδυ της Τετάρτης (30/06) η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη του δεύτερου γύρου του Wimbledon όπου θα βρει απέναντί της την Σέλμπι Ρότζερς.

Έτοιμη για τη νέα πρόκληση που της παρουσιάζεται είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα ριχθεί το βράδυ της Τετάρτης (30/06, περίπου στις 22.00, Novasports 1) στη μάχη του δεύτερου γύρου του Wimbledon.

Εκεί θα την περιμένει η Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς. Αυτή θα είναι και η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο τενίστριες αφού δεν έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες.

Η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο ήταν εντυπωσιακή και συνέτριψε την Ρους με 6-1, 6-1 μέσα σε 49 λεπτά! Την ίδια ώρα η Σέλμπι Ρότζερς πήρε την πρόκριση στα τρία σετ. Το Νο 46 της Παγκόσμιας κατάταξης τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Στόσουρ.

Το πρώτο σετ για την 28χρονη Αμερικανίδα ήταν ονειρικό αφού το κατέκτησε με 6-1, η Στοσουρ αντέδρασε και πήρε το δεύτερο σετ με 5-7, αλλά στο τρίτο η Ρότζερς κλείδωσε την πρόκριση με 6-3.

Όποια από τις δύο πάρει τη νίκη θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Λιου και την Ριμπάκινα.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X