Τεντόγλου και Καραλής στον τελικό του Diamond League

από AllAboutARIS

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μίλτος Τεντόγλου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες (13-14/9).

Ο Καραλής, με το ιστορικό άλμα στα 6 μέτρα, έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό του επί κοντώ, όπου θα αντιμετωπίσει τον αξεπέραστο μέχρι στιγμής Μόντο Ντουπλάντις, αλλά και άλλους σπουδαίους αθλητές όπως ο Σαμ Κέντριξ και ο Κέι Σι Λάιτφουτ.

Από την άλλη, ο Τεντόγλου, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά στην κατάταξη του μήκους, θα επιδιώξει να κατακτήσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την κυριαρχία του στο αγώνισμα.

Ο τελικός του επί κοντώ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός, καθώς ο Καραλής, με την εκρηκτική του δύναμη και την τεχνική του, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τα όριά του. Ο Έλληνας αθλητής έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια και θα επιδιώξει να καταγράψει μια ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του.

Στο μήκος, ο Τεντόγλου, με την εκπληκτική του ικανότητα να συνδυάζει δύναμη και ακρίβεια, θεωρείται το φαβορί για την πρωτιά. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ικανός για εξαιρετικές επιδόσεις σε μεγάλες διοργανώσεις και αναμένεται να δώσει έναν εντυπωσιακό αγώνα

Προτεινόμενα Άρθρα