Πρεμιέρα με το δεξί για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο

από AllAboutARIS

Στο ΕΑΚ Σταυρούπολης το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο υποδέχτηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 την νεοφώτιστη ομάδα του Πανσεραϊκού. Με σβηστές τις μηχανές και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα΄, με σκορ 66-15.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανάρτηση του τμήματος:

“Η κόουτς Χατζηζωγίδου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους αναπληρωματικούς αλλά και καινούριους παίκτες. Δοκίμασε όλα τα πιθανά σχήματα , μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής . Με σαφείς οδηγίες να μην πρεσάρουν καθόλου , οι παίκτες , την ομάδα του Πανσεραϊκού αλλά και να παίξουν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα πολύ χαλαρή άμυνα, είδε την ομάδα να έχει αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια .

Ο Aris WBC σέβεται την προσπάθεια που γίνεται στη επαρχιακή πόλη των Σερρών και προσπάθησε να δώσει την ευκαιρία στην φιλοξενούμενη ομάδα να χαρεί την συμμετοχή της στο καινούριο πρωτάθλημα , αλλά παράλληλα δείχνοντας και την σοβαρότητα που αρμόζει στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Πανσερραϊκού . Επόμενη αγωνιστική η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στα Τρίκαλα το προσεχές Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018 .

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο παλιός καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ, Χάρης Παπαγεωργίου”.

Τα δεκάλεπτα: 10-4, 26-4, 42-9, 66-15

ARIS WBC (Χατζηζωγίδου):Παντελίδης 8, Χρηστίδης, Βαρυτιμίδης 4, Μαλτάς 8, Τσακιλτίδης 6, Γαβράς 8, Κεφαλάς 8, Χρυσοβέργης 2, Τσιντάρης 12, Οικονόμου 6, Συμεωνίδης, Βλαστός 4 

Πανσεράϊκός (Καρυοφυλάκη):
Βαφειάδης , Δαμάσχος , Βαγενάς , Καπούλας, Γέργος 9, Γκέρης 6, Γρίφιος

Προτεινόμενα Άρθρα