Ψηλά η σημαία του ΑΡΗ!

Νέες επιτυχίες για τους "κιτρινόμαυρους" πυγμάχους (pics)

Ψηλά η σημαία του ΑΡΗ!

Τρία χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός των νεαρών πυγμάχων του ΑΡΗ, που έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά 4ο Tiger Boxing Cup, που έλαβε χώρα το διάστημα 27-29 Ιουνίου στα Ιωάννινα.

Εκεί, ο Μανώλης Κουλούρης κατέκτησε την 1η θέση στα 50 κιλά, όπως και ο Γιώργος Κωνσταντινούδης στα 46 κιλά, αλλά και ο Νίκος Τσολάκης στα 48 κιλά. Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κεραμάρης ήταν δεύτερος στα 50 κιλά, με τις εμφανίσεις των νεαρών πυγμάχων ν’ αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του “κιτρινόμαυρου” τμήματος. Να σημειωθεί ότι οι Τσολάκης, Κωνσταντινούδης και Κεραμάρης αγωνίζονται στην κατηγορία των παμπαίδων, ενώ ο Κουλούρης σε αυτήν των παίδων. Στο πλαίσιο αυτού του τουρνουά, μάλιστα, έλαβαν μέρος και παιδιά από την ακαδημία του ΑΡΗ (γενν. 2007-’09) και συγκεκριμένα οι Τριαντάφυλλος Καλπάκης, Ερμής Ζιώγας, Πέτρος Κωνσταντινούδης και Γιώργος Νακούτης.

Επίσης, η “κιτρινόμαυρη” πυγμαχία βρέθηκε στις 30 Ιουνίου στην Αμφιλοχία, όπου συμμετείχε σε αγώνες ακαδημιών (χωρίς αποτέλεσμα) και έπαιξαν οι: Αλέξανδρος Κωνσταντινούδης, Συμεών Μελετίου, Σοφία Μελετίου, Ταξιάρχης Νικολαΐδης, Νικόλαος Νακούτης, Παναγιώτης Ζαρζαμπίδης συν τους τέσσερις στα Γιάννενα, ενώ παρόντες ήταν και οι τέσσερις μεγάλοι για εκπαίδευση. Για άλλη μια φορά οι “κιτρινόμαυροι” πυγμάχοι “έκλεψαν” την παράσταση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοί οι αγώνες ήταν οι τελευταίοι για το καλοκαίρι, με εξαίρεση τον Κουλούρη, ο οποίος το διάστημα 13-19 Αυγούστου θα είναι παρών σε διεθνές τουρνουά στη Σερβία με την Εθνική ομάδα, στην οποία προπονητής είναι ο τεχνικός του ΑΡΗ, Γιώργος Γκαβέζος.

Ο τελευταίος δήλωσε σχετικά με τις νέες επιτυχίες των αθλητών του: “Πήγαμε πολύ καλά στους αγώνες των προηγούμενων ημερών. Φάνηκε σαν Σύλλογος ότι είμαστε πρωτεργάτες στην ανάπτυξη του αθλήματος, αφού η ακαδημία μας ήταν η μοναδική που έλαβε μέρος και στα Γιάννενα και στην Αμφιλοχία”.

Πηγή: “ΑΡΗΣ Είσαι”

Στοίχημα: "Στήριγμα" η Νιγηρία!
Προηγούμενο άρθρο Στοίχημα: "Στήριγμα" η Νιγηρία!
Επόμενο άρθρο Θρίλερ στην Κρήτη με το θάνατο της βιολόγου: Η νεκροψία θα δείξει πώς άφησε την τελευταία της πνοή
Θρίλερ στην Κρήτη με το θάνατο της βιολόγου: Η νεκροψία θα δείξει πώς άφησε την τελευταία της πνοή

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News