Νέες επιτυχίες για τους "κιτρινόμαυρους" πυγμάχους (pics)

από Γιώργος Γκάτος

Τρία χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός των νεαρών πυγμάχων του ΑΡΗ, που έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά 4ο Tiger Boxing Cup, που έλαβε χώρα το διάστημα 27-29 Ιουνίου στα Ιωάννινα.

Εκεί, ο Μανώλης Κουλούρης κατέκτησε την 1η θέση στα 50 κιλά, όπως και ο Γιώργος Κωνσταντινούδης στα 46 κιλά, αλλά και ο Νίκος Τσολάκης στα 48 κιλά. Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κεραμάρης ήταν δεύτερος στα 50 κιλά, με τις εμφανίσεις των νεαρών πυγμάχων ν’ αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του “κιτρινόμαυρου” τμήματος. Να σημειωθεί ότι οι Τσολάκης, Κωνσταντινούδης και Κεραμάρης αγωνίζονται στην κατηγορία των παμπαίδων, ενώ ο Κουλούρης σε αυτήν των παίδων. Στο πλαίσιο αυτού του τουρνουά, μάλιστα, έλαβαν μέρος και παιδιά από την ακαδημία του ΑΡΗ (γενν. 2007-’09) και συγκεκριμένα οι Τριαντάφυλλος Καλπάκης, Ερμής Ζιώγας, Πέτρος Κωνσταντινούδης και Γιώργος Νακούτης.

Επίσης, η “κιτρινόμαυρη” πυγμαχία βρέθηκε στις 30 Ιουνίου στην Αμφιλοχία, όπου συμμετείχε σε αγώνες ακαδημιών (χωρίς αποτέλεσμα) και έπαιξαν οι: Αλέξανδρος Κωνσταντινούδης, Συμεών Μελετίου, Σοφία Μελετίου, Ταξιάρχης Νικολαΐδης, Νικόλαος Νακούτης, Παναγιώτης Ζαρζαμπίδης συν τους τέσσερις στα Γιάννενα, ενώ παρόντες ήταν και οι τέσσερις μεγάλοι για εκπαίδευση. Για άλλη μια φορά οι “κιτρινόμαυροι” πυγμάχοι “έκλεψαν” την παράσταση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοί οι αγώνες ήταν οι τελευταίοι για το καλοκαίρι, με εξαίρεση τον Κουλούρη, ο οποίος το διάστημα 13-19 Αυγούστου θα είναι παρών σε διεθνές τουρνουά στη Σερβία με την Εθνική ομάδα, στην οποία προπονητής είναι ο τεχνικός του ΑΡΗ, Γιώργος Γκαβέζος.

Ο τελευταίος δήλωσε σχετικά με τις νέες επιτυχίες των αθλητών του: “Πήγαμε πολύ καλά στους αγώνες των προηγούμενων ημερών. Φάνηκε σαν Σύλλογος ότι είμαστε πρωτεργάτες στην ανάπτυξη του αθλήματος, αφού η ακαδημία μας ήταν η μοναδική που έλαβε μέρος και στα Γιάννενα και στην Αμφιλοχία”.

Πηγή: “ΑΡΗΣ Είσαι”

Προτεινόμενα Άρθρα