Ντε Μπρόινε: "Η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Βέλγος άσος της Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τους αγώνες που έχει να δώσει η ομάδα στο Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στη Λίβερπουλ την οποία χαρακτήρισε άξια πρωταθλήτρια.

“Νομίζω ότι σε σύγκριση με πολλές άλλες ομάδες εντάξει τα πάμε – είμαστε ακόμα δεύτεροι, οπότε αυτό σημαίνει μετά τη Λίβερπουλ. Είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε ακόμα μεγάλες πιθανότητες στο FA Καπ και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φανταστείτε αν καταλήξουμε να κερδίσουμε αυτά τα κύπελλα, θα είναι μια απίστευτη σεζόν! Έχουμε πολλά να παίξουμε και ανυπομονούμε”.

Για την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Λίβερπουλ: “Γνωρίζαμε ότι ήταν αδύνατο. Είσαι πάντα απογοητευμένος όταν δεν κερδίζεις, αλλά νομίζω ότι είμαστε αρκετά ειλικρινείς να πούμε ότι η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη φέτος. Νομίζω ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά, παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί και αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμάς να το παραδεχτούμε. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο για εμάς, τότε πιστεύω ότι έχουμε ακόμα 13 ή 14 παιχνίδια, οπότε έχουμε ακόμα πολλά να παίξουμε και πολλούς στόχους”.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα