"Πιστεύουμε στην προσπάθεια των παιδιών" (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Η ομάδα Εφήβων Μπάσκετ του ΑΡΗ δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο προπονητής της, Θόδωρος Αστεριάδης, έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε αναλυτικά:

“Είναι νωρίς για να δώσουμε στίγμα. Όλες οι ομάδες προσπαθούν για το καλύτερο. Κάναμε μία προετοιμασία με μία πολύ μεγάλη αγωνιστική αποχή, πέρασαν πάρα πολλοί μήνες που τα παιδιά έμειναν εκτός γηπέδου. Ήταν αμφίβολο αν θα ξεκινήσουμε ή όχι. Το να ξεκινάς με ένα παραδοσιακό ντέρμπι δεν είναι και το πιο εύκολο. Η διάθεση και το πάθος που έδειξαν τα παιδιά μας κάνουν να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Είναι μία ομάδα που κάθε μέρα θα χτίζεται καλύτερα και ελπίζουμε ότι μέχρι την άνοιξη που είναι τα παιχνίδια που μετράνε, να είμαστε στο σωστό σημείο.

Οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι γιατί πιστεύουμε πολύ στην προσπάθεια των παιδιών. Όσο είχαν ανάσες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, έδειξαν συγκέντρωση στο παιχνίδι. Μας στοίχισε κυρίως η συγκέντρωσή μας στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν βάζεις 50 πόντους σε ένα ματς είναι δύσκολο να ελπίζεις στη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείξαμε στην άμυνα, έχουμε πάρα πολλή δουλειά επιθετικά για να ανεβάσουμε την απόδοσή μας.

Μας λείπει πολύ η ατμόσφαιρα του κόσμου, ακόμα και οι γονείς που έρχονται για να καμαρώσουν τα παιδιά τους.  

Είμαι πάρα πολύ τυχερός που η μεγάλη οικογένεια του Άρη μου εμπιστεύτηκε την εφηβική ομάδα και την επίβλεψη των υπόλοιπων τμημάτων. Είναι μια τεράστια ευκαιρία και τεράστια τιμή να εκπροσωπώ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ» ανέφερε μεταξύ άλλων για τη νέα προσπάθεια του έμπειρου κόουτς.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X