Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού

«Ο Μέσι πρόσβαλε τον Γκουαρντιόλα»

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, Χανς Μπάκε, ανέφερε ένα περιστατικό που ο Λιονέλ Μέσι «άδειασε» τον τότε προπονητή του στην Μπαρτσελόνα.

Περιστατικό με… αναψυκτικό!

Το προφίλ του «καλού παιδιού» που έχει ο Λιονέλ Μέσι ήρθε να… σπιλώσει ο Χανς Μπάκε. Ο Σουηδός άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας στην τηλεόραση της πατρίδας του αποκάλυψε πως ο Αργεντινός σταρ προ τετραετίας είχε αγνοήσει επιδεικτικά εντολή του τότε προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τέσσερις ώρες πριν από κάποιο ματς το 2009, τη χρονιά του τρεμπλ της ομάδας της Βαρκελώνης, ο «Λέο» ζήτησε να πιει ένα αναψυκτικό και εισέπραξε την άρνηση του κόουτς. Λίγο μετά, ωστόσο, εμφανίστηκε μπροστά του αλλά κι ενώπιον όλης της ομάδας κι άρχισε να πίνει το αναψυκτικό.

Ο Μπάκε δεν αποκάλυψε την πηγή της ιστορίας που διηγήθηκε, ενώ αστειεύτηκε όταν ρωτήθηκε αν φοβάται μήπως του γίνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Θέλω να γίνω φίλος με την μνηστή του Νεϊμάρ»!
Προηγούμενο άρθρο «Θέλω να γίνω φίλος με την μνηστή του Νεϊμάρ»!
Επόμενο άρθρο Με τρεις αγώνες ανοίγει η αυλαία
Με τρεις αγώνες ανοίγει η αυλαία

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News