«Πρόβλημα αν δεν κερδίσει ο ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαζάκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΑΡΗ.

Την άποψη ότι αν ο ΑΡΗΣ δεν κερδίσει την Κυριακή θα έχει σοβαρό πρόβλημα εξέφρασε ο Γιώργος Βαζάκας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, που αντιμετώπισε δύο φορές τους «κίτρινους», μία σε φιλικό επίπεδο και μία χθες για το κύπελλο, παρακολουθεί τον ΑΡΗ και όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξή του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» δεν δίστασε να πει τη γνώμη του.

«Παρακολουθώ την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα που έχει στα οικονομικά της δίνει τη δυνατότητα να πάρει μόνο νεαρά παιδιά, αλλά δεν έχει τους παίκτες να τραβήξουν τα υπόλοιπα παιδιά. Νομίζω ότι εκεί δεν θα αντέξει ο ΑΡΗΣ.

Δεν ξέρω αν θα αντέξουν τα παιδιά αυτή την πίεση. Αν απουσιάζουν οι λίγοι έμπειροι παίκτες που έχει, τότε δύσκολα τα παιδιά θα μπορέσουν να σηκώσουν στις πλάτες του την ομάδα. Ο ΑΡΗΣ έχει μόλις έναν βαθμό στις έξι πρώτες αγωνιστικές και αν δεν κερδίσει το επόμενο ματς, τότε θα έχει σοβαρό πρόβλημα», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Προτεινόμενα Άρθρα