Διακοπή για… βόμβα

από AllAboutARIS

Τα τραγελαφικά με τη δίκη των «στημένων» συνεχίζονται… Πριν από τέσσερις ημέρες ο Μάκης Ψωμιάδης πέτυχε τη διακοπή της εκδίκασης γιατί οι δικηγόροι του ήταν στον Τσοχατζόπουλο!

Σήμερα, η πλευρά του «Big Mac» κατέθεσε ένσταση η οποία απορρίφθηκε και ξεκίνησε η διαδικασία με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα. Ως εκεί όμως, καθώς τα… κόλπα συνεχίζονται.

Ο συνήγορος ενός κατηγορούμενου ζήτησε διακοπή για να φτιαχτούν τα μικρόφωνα γιατί δεν ακουγόντουσαν καλά όσοι μιλούσαν και την ώρα που διορθώνονταν το πρόβλημα, «έσκασε» τηλεφώνημα για βόμβα!
Έτσι, η δίκη διακόπηκε εκ νέου και ορίστηκε για τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου!

Όσα έγιναν μέχρι τη διακοπή…

Η πλευρά υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη κατέθεσε ένσταση λέγοντας πως ο πελάτης τους έχει εκδοθεί από τα Σκόπια μόνο για κακουργήματα και δεν μπορεί να δικαστεί για πλημμελήματα, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε από την έδρα και η διαδικασία ξεκίνησε.

Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε ήταν ο Γιώργος Ηλιόπουλος, διευθυντής στοιχήματος ΟΠΑΠ. Ρωτήθηκε για το παιχνίδι Αγροτικός Αστέρας – Καβάλα 0-3 και απάντησε πως: «Υπήρχε ασυνήθιστος και υπερβολικός στοιχηματισμός υπέρ της Καβάλας τις τελευταίες ώρες. Ο ΟΠΑΠ συνέκλινε με το συμπέρασμα της UEFA ότι το ματς ήταν χειραγωγημένο».

Κάπου εκεί «πετάχτηκε» ο Μάκης Ψωμιάδης και ρώτησε… «Ποιο ήταν το χειραγωγημένο;» Απάντηση δεν πήρε, ενώ αμέσως μετά ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργο Χαβενετίδη, κ. Καπερνάρος ζήτησε διακοπή για να φτιαχτούν τα μικρόφωνα γιατί δεν ακουγόντουσαν καλά στην αίθουσα.

Οι κατηγορούμενοι και οι κατηγορίες

Θυμίζουμε πως οι 11 κατηγορούμενοι που παραπέμπονται να δικαστούν είναι οι Μάκης Ψωμιάδης, Σταύρος Ψωμιάδης, Ιωάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Θωμάς Μητρόπουλος, Γεώργιος Χριστοβασίλης, Ευάγγελος Αγγελής, Διονύσιος Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Χαβενετίδης.

Οι κατηγορίες ανά περίσταση αφορούν συγκρότηση από κοινού, ένταξη και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση με απειλή βλάβης, απάτη κατ` επάγγελμα και συνήθεια, ηθική αυτουργία σε απάτη, δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα και ηθική αυτουργία σε αυτό, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

πηγή: sentragoal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X