«Υλοποιείται ένα παλιό μου όνειρο»

από AllAboutARIS

Ο Χάρης Παπαγεωργίου γενικός διευθυντής όλων των τμημάτων των ακαδημιών μπάσκετ στο Aris Basketball North Academy, μίλησε για αυτό το νέο εγχείρημα που αναλαμβάνει:

Ο Χάρης Παπαγεωργίου γενικός διευθυντής όλων των τμημάτων των ακαδημιών μπάσκετ στο Aris Basketball North Academy, μίλησε για αυτό το νέο εγχείρημα που αναλαμβάνει:

Πιο συγκεκριμένα είπε στον Αρένα:

«Καταρχάς θα ήθελα να ξεκινήσω και να εκφράσω την αγωνία μου για τον ποδόσφαιρο. Ελπίζω η ομάδα να ανακάμψει σύντομα και να βρει τον δρόμο των επιτυχιών. Ο Άρης είναι μία οικογένεια, είναι ενιαίος. Όσον αφορά το νέο εγχείρημα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Υλοποιείτε ένα παλιό μου όνειρο. Πρέπει να πάμε πολύ πίσω στην δεκαετία του 80’. Τότε είπα πει στον πρόεδρο να κάνουμε ένα δίκτυο ακαδημιών έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε ταλέντο στην ελληνική επικράτεια. Τότε βέβαια είχαμε προβεί σε επιλεκτικές μεταγραφές γιατί η αγωνία του πρωταθλητισμού δεν μας επέτρεπε να ασχοληθούμε με  το θέμα. Θα πρέπει να πω πως ο Άρης διαθέτει ένα τεράστιο όνομα και λαμπρή ιστορία και θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί» για να προσθέσει:

«Συνήθως επικεντρώνουμε στο ταλέντο και στην βελτίωση των ικανοτήτων .Τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Πρέπει να έχεις σύνολο αρετών και να βγαίνει αυτό και στο γήπεδο. Ο Άρης έχει ένα τεράστιο όνομα και είναι πόλος έλξης για τα νέα παιδιά. Με μίας συντονισμένη και καλή δουλειά θα έχουμε αποτελέσματα. Και στόχος απώτερος είναι να εμπλουτίσουμε την ομάδα την ανδρική» για να καταλήξει:

«Το Σάββατο καλώ όλους τους Αρειανούς να έρθουν στη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουμε, μαζί θα εκφωνήσουμε ένα νέο πρόγραμμα. Θα συνδυάσουμε την ψυχαγωγία με την εκμάθηση και θα το χαρούμε όλοι μαζί».

Προτεινόμενα Άρθρα