Νερό στ` όνομά της! (Pics)

από AllAboutARIS

Ηδη υπάρχουν 200 παιδάκια τα οποία αθλούνται καθημερινά και ο στόχος είναι ο αριθμός να φθάσει τα 300, το συντομότερο δυνατό

Μετά από μακρά απουσία, λόγω των γνωστών προβλημάτων με το φυσικό αέριο, η πίσινα του “Κλ. Βικελίδης” άνοιξε και πάλι τις πόρτες της από τα τέλη Οκτώβρη και υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η ζωή… επέστρεψε, λοιπόν, στους χώρους του γηπέδου Χαριλάου, μετά από συντονισμένες προσπάθειες συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν βάλει ως στόχο την επένδυση στο πιο υγιές κομμάτι της κοινωνίας. Μια απλή… βόλτα αρκεί, για να διαπιστώσει κανείς πως άνθρωποι κάθε ηλικίας -έχοντας μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό- αξιοποιούν επικοδομητικά το χρόνο τους, κάνοντας “βουτιές” στην πισίνα.

Το AllAboutARIS βρέθηκε στο χώρο και μπορεί μεν να μη δοκίμασε το… νερό, αλλά κατέγραψε με το φακό του τη δουλειά που γίνεται εκεί. Στην κατηγορία “Yellow Photos” έχετε τη δυνατότητα να δείτε μέρος της δουλειάς, που γίνεται στις “κιτρινόμαυρες” εγκαταστάσεις.

Πισίνα με… προδιαγραφές επιπέδου

Η πισίνα του “Κλ. Βικελίδης” πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μιας και χαρακτηρίζεται από τις πλέον σύγχρονες, στη Θεσσαλονίκη. Εχει τη δυνατότητα να κρατά σταθερά θερμοκρασία (27 βαθμών Κελσίου), ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, ενώ είναι εφοδιασμένη με ειδικά φίλτρα μέτρησης PH.

Οι διαδικασίες συντήρησης πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα (από μία που γινόταν παλαιότερα), από ειδικό συνεργείο με το οποίο έχει ξεκινήσει η σχετική συνεργασία.

Τριψήφιος αριθμός… ζωής

Με την επαναλειτουργία της πισίνας εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον (στην πράξη και όχι στη θεωρία) από γονείς, παιδιά και ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών.

Μέχρι στιγμής αθλούνται περισσότερα από 200 παιδάκια, με τα τμήματα προπονήσεων να είναι συμπληρωμένα. Στόχος των ανθρώπων του Ερασιτέχνη είναι ο αριθμός να φθάσει τα 300, το προσεχές διάστημα, με την παράλληλη συνεργασία “έξτρα” καταρτισμένων εκπαιδευτών, οι οποίοι θα αναλάβουν το υπό σύσταση τμήμα.

Τρόποι επικοινωνίας

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να επικοινωνούν -καθημερινά- στο τηλέφωνο 2310-305402 (8.30-23.00 και Σάββατα 10.00-18.00), ενώ πλέον υπάρχει στον “αέρα” και η νέα ιστοσελίδα, η οποία βρίσκεται εδώ

Προτεινόμενα Άρθρα