Πήρε ασφαλιστική, τυπικό για φορολογική (pic)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καμία ανησυχία στην ομάδα για το θέμα της αδειοδότησης

Καμία ανησυχία δεν εκφράζεται από τους ανθρώπους του ΤΑΑ, σχετικά με την μη αδειοδότηση της ομάδας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, κάτι που δεν ισχύει τουλάχιστον για το πρώτο. Το AllAboutARIS παραθέτει το σχετικό έγγραφο για την ασφαλιστική ενημερότητα, η ισχύ του οποίου είναι μέχρι τις 24 Αυγούστου.

Οσον αφορά το θέμα της φορολογική ενημερότητας, οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι της ΕΕΑ, στην τελευταία συνεδρίαση τους, είχαν στα χέρια τους το έγγραφο που αφορούσε τον μήνα Ιούλιο το οποίο και είχε λήξει. Στον ΑΡΗ τονίζουν ότι θα πάρουν το απαραίτητο έγγραφο από την ΦΑΕ και θα το προσκομίσουν στην ΕΕΑ, ώστε στην επόμενη συνεδρίαση της να δώσει κανονικά άδεια συμμετοχής στην ομάδα. Μένει φυσικά να το κάνουν, ώστε να τελειώνει αυτό το ζήτημα. 

Σίγουρα οι άνθρωποι του ΑΣ αλλά και του ΤΑΑ έχουν κάνει λάθη, αλλά γίνεται ξεκάθαρο ότι ορισμένοι γράφουν ανακρίβιες, προκειμένουν να εξυπηρετήσουν διάφορα συμφέροντα.

Προτεινόμενα Άρθρα