«Να φέρουμε τον κόσμο ξανά κοντά στον σύλλογο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποιοι οι πρώτοι στόχοι της νέας διοίκησης, σύμφωνα με τον κ. Ψηφίδη

Ο Γιάννης Ψηφίδης είναι από χθες και με την…βούλα πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, επιστρέφοντας στον σύλλογο από διαφορετικό πόστο.

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη πήρε το χρίσμα από τα μέλη του συλλόγου και μίλησε στο AllAboutARIS για την πρόκληση που έχει μπροστά του, αναφερόμενος παράλληλα και στους πρωταρχικούς στόχους της νέας διοίκησης.

«Πρέπει να βρούμε λύσεις και να πάει ο ΑΡΗΣ ψηλά. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όπως έχω τονίσει στο παρελθόν. Εχουμε φτάσει μέχρι τον πάτο και δεν μας απομένει άλλο. Θα δουλέψω σκληρά για να επέλθει η άνοδος. Χρειάζεται εργατικότητα, καθημερινότητα και πολύ χρόνο. Ένα αό τα μεγαλύτερα κακά που έχει συμβεί είναι η εξαφάνιση της ΚΜΑ. Πρέπει να επαναφέρουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ως μέλη του ΑΣ», είπε αρχικά ο κ.Ψηφίδης, αναφερόμενος και στην απόφαση του να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο.

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που με έκαναν να πειστώ να διοικήσω τον ΑΡΗ. Είναι κυρίως πολλά εξωδιοικητικά μέλη και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό».

Οσον αφορά τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης, εκεί ο πρέδρος του ΑΣ ήταν ξεκάθαρος. «Σοβαρή προτεραιότητα είναι η θέση του ΑΣ ΑΡΗΣ για την ποδοσφαιρική συνέχεια. Εφόσον πάρουμε την έγκριση από τον Ειρηνοδίκη, θα συγκληθούμε αμέσως σε Σώμα και 2 ή 3 μέλη θα επιφορτιστούν τις σχέσεις με τον κ. Καρυπίδη».

Αμέσα αναμένεται να υπάρξει και ραντεβού ανάμεσα στο νέο ΔΣ και τον Θεόδωρο Καρυπίδη, τονίζοντας ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, πρέπει ναι είναι αγαστή. «Δεν τον έχω γνωρίσει και δεν θέλω πριν πάρουμε την οριστική απόφαση του Ειρηνοδίκη. Είναι πολύ νωρίς για να υπάρξουν συζητήσεις για το μνημόνιο. Μέχρι όμως την συνάντηση μαζί του, θα πρέπει να διερευνηθούν οι προθέσεις του ίδιου, αλλά και οι δικές μας. Δεν έχω καμία πληροφορία των θέσεων του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οτι πρπέπει να γίνει μία συμφωνία, είναι σίγουρο. Κάπου αποβλέπει, είναι μία επένδυση από τον ίδιο και το ξέρουμε καλά. Πρέπει, όμως, να είναι αγαστή η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ψηφίδης. 

Προτεινόμενα Άρθρα