Βαριά ήττα για τις Κορασίδες

από AllAboutARIS

Οι κορασίδες του ΑΡΗ αν και προσπάθησαν αρκετά δεν τα κατάφεραν και έχασαν από το προπαιδικό της Γερμανικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης με το βαρύ 0-5.

Οι “κίτρινες” πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα και δέχτηκαν δύο γκολ στα πρώτα πέντε λεπτά. Στην συνέχεια, αντέδρασαν και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ με τη Δήμητρα Κρομύδα να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 15′, όταν το σουτ που έκανε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Χωρίς επιτυχία ολοκληρώθηκαν και οι υπόλοιπες προσπάθειες του ΑΡΗ που είχαν ως κύριο εκφραστή την Πηνελόπη Αναστασιάδου. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι “κίτρινες” δέχθηκαν κι άλλο γκολ από τη φιλοξενούμενη ομάδα που προηγήθηκε με 0-3 το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρον, τα κορίτσια του ΑΡΗ προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλά το σκορ με την Χριστιάνα Βήκα να κάνει πολύ καλές αποκρούσεις.

Επιθετικά, κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-3, ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να μειώσει το σκορ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα με τον διαιτητή πάντως να μην δίνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα σε χέρι αντιπάλου σε προσπάθεια της Δήμητρας Κρομύδα στην μικρή περιοχή.

Στην συνέχεια του αγώνα οι “κίτρινες” δεν άντεξαν και δέχτηκαν και άλλα δύο γκολ για λήξει ο αγώνας με 0-5 υπέρ του προπαιδικού της Γερμανικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.

Στον πάγκο των κοριτσιών κάθισε αυτήν την φορά, ως προπονήτρια, η Ρία Κολλήγα.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα): Βήκα(τερματοφύλακας), Γουναρίδου(αρχηγός), Παρούση, Κουπατσάρη, Αγαθαγγελίδου, Θωμαδάκη, Κιουρτσή, Κρομύδα, Μαρκοπούλου, Μαχαιρίδου, Τσιάτσου, Πολυχρονιάδου, Αναστασιάδου, Μπασματζίδου, Σελεμίδου, Σιδερά.

Προτεινόμενα Άρθρα