"Θετικό αποτέλεσμα γιατί όλα είναι ρευστά"

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται αύριο στις 19:00 τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό της Μίκρας για την 10η αγωνιστική της Volley League.

Οι “κίτρινοι” που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών με τους Μπαμπαλιούτα, Γκιρτζίκη και Σωτηρίου αντιμετωπίζουν τον φιλόδοξο Παμβοχαϊκό αύριο στις 19:00 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Volley Leauge. Στον αγώνα αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Μέλκας.

Αρχικά, ο προπονητής του ΑΡΗ μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, λέγοντας: «Μας περιμένει άλλο ένα δύσκολο ματς με μία ομάδα που έχει στραμένο το βλέμμα της στην πρώτη 4αδα. Ο Παμβοχαϊκός δεν έχει πολλές αλλαγές αλλά η βασική ομάδα του είναι πολύ δυνατή. Έχει μεγάλη ισχύ στην επίθεση και για να τον περιορίσουμε πρέπει να έχουμε καλό σερβίς και καλή τακτική σε μπλοκ – άμυνα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους στόχους των “κιτρίνων”, προσθέτοντας: «Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα από αυτόν τον αγώνα γιατί όλα είναι ρευστά και έρχεται δύσκολη δοκιμασία και με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα», ενώ για το γεγονός ότι θα τεθεί αντίπαλος με τον Γιάννη Χριστόπουλο ο οποίος έχει υπάρξει προπονητής του, δήλωσε: «Χαίρομαι που θα βρεθώ αντίπαλος με τον Γιώργο Χριστόπουλο. Χαίρομαι που επέστρεψε στη κατηγορία. Έχω καλές αναμνήσεις όταν τον είχα προπονητή».

Προτεινόμενα Άρθρα