Η Ελένη Τσιακλίδου στον ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, αφού απέκτησε την Ελένη Τσιακλίδου η οποία αγωνίζονταν στον Π.Α.Ο.Κ. ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική κορασίδων.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής έγινε μέσω της σελίδας της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ στο facebook: “H Ελένη Τσιακλίδου γεννήθηκε στις 19/4/2000 και έχει ύψος 1,62,είναι αμυντικό χαφ και είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων Ελλάδας!
Επίσης,η Ελένη μπορεί να παίξει και σε όποια θέση της ζητηθεί από την προπονήτρια της ομάδας του ΑΡΗ.

Η Ελένη Τσιακλίδου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2007 και ήταν στην ακαδημία αγοριών ΑΕ Φαλήρου Θεσσαλονίκης μέχρι το 2012, όπου τον Οκτώβριο του 2012 πήγε στις κορασίδες του παοκ.Στην ακαδημία της ΑΕ Φαλήρου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα junior τις χρονιές 2008-2010 και στο πρωτάθλημα του προπαιδικού την χρονιά 2010-2011 πετυχαίνοντας αρκετά όμορφα γκολ.
Μετά, όταν πήγε στις κορασίδες του παοκ συμμετείχε στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.Πέρσι μάλιστα, η ταλαντούχα ποδοσφαιρίστρια και με μεγάλες προσδοκίες για την γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ,η Ελένη Τσιακλίδου άρχισε να προπονείτε και με την γυναικεία ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.

Επίσης,η Ελένη στο τέλος του 2014 εκλήθη για πρώτη φορά στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων Ελλάδας και από τότε μέχρι και τώρα καλείτε από τον προπονητή της Εθνικής Κορασίδων στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Έτσι,εκτός από τις προπονήσεις η Ελένη συμμετείχε με την Εθνική Κορασίδων στις 15-19/4/2015 στο Αζερμπαϊτζάν στο 1ο προκριματικό τουρνουά για το Euro Κορασίδων εναντίον των ομάδων του Καζακστάν,του Αζερμπαϊτζάν και της Γεωργίας,όπου η Ελένη μαζί με την Εθνική Κορασίδων πέτυχαν σημαντική πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στην επόμενη φάση,η Ελένη συμμετείχε με την Εθνική Κορασίδων στις 23-28/10/2015 στην Πορτογαλία στο 2ο προκριματικό τουρνουά για το Euro Κορασίδων εναντίον των ομάδων της Πορτογαλίας,της Αρμενίας και της Ισπανίας,όπου η Ελένη έκανε καλές εμφανίσεις όταν και όποτε έπαιξε και μαζί με την Εθνική κορασίδων πέτυχαν μεγάλη πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία στα τελικά του Euro Κορασίδων,που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2016.

Ο ΑΡΗΣ εύχεται στην Ελένη υγεία και καλή επιτυχία!”

Προτεινόμενα Άρθρα