Και στο βάθος Ναδάλ

από AllAboutARIS

Εύκολα ο Σέρβος

Ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο επικράτησε 7-6(5), 6-1, 6-3 του 29χρονου Ισπανού (Νο.20) και πέρασε στα προημιτελικά του Roland Garros για όγδοη διαδοχική χρονιά. Ξεκίνησε νευρικά το παιχνίδι ο κάτοχος 12 Grand Slam τίτλων και έμεινε δύο φορές πίσω με μπρέικ, αλλά όταν καθάρισε το πρώτο σάιτ… όλα πήραν τον δρόμο τους στη συνέχεια.

Είναι η 11 φορά που κλείνει θέση στην οκτάδα της διοργάνωσης και εκεί έχει πολύ μεγάλο ραντεβού με τον Ντόμινικ Τιμ. Ο φορμαρισμένος Αυστριακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Οράσιο σεμπάγιος με 6-1, 6-3, 6-1 και πέρασε στους «8» για δεύτερη σερί σεζόν.

Η παράδοση, πάντως, κάθε άλλο παρά ευνοεί τον Νο.7 τενίστα στον κόσμο. Βλέπετε, σε πέντε αγώνες ο Νόλε έχει ισάριθμες νίκες και, μάλιστα, η τελευταία ήταν άκρως επιβλητική!

Τον υπέταξε με 6-1, 6-0 στα ημιτελικά της Ρώμης, ωστόσο ο Τιμ έχει τη… δικαιολογία ότι είχε «αδειάσει» μετά τον θρίαμβο επί του Ράφα Ναδάλ. Αυτή είναι και η μοναδική ήττα του Ισπανού φέτος στο χώμα!

Αν ο Νόλε καταφέρει να σταματήσει τον Τιμ και ο Ράφα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, τότε οι δύο σούπερ σταρ του αθλήματος θα συγκρουστούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Προτεινόμενα Άρθρα