Ξεκινάει ως νο3 στο Wimbledon ο Τσιτσιπάς – Ψηλά και η Σάκκαρη!

Ανακοινώθηκαν τα seedings για το Wimbledon, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι στο Νο.3 του ταμπλό και τη Μαρία Σάκκαρη στην πρώτη 16άδα.

Για πάρα πολλές δεκαετίες, το Wimbledon ήταν το μοναδικό Grand Slam το οποίο είχε τη δική του βαθμολογία, ξέχωρα από τις παγκόσμιες κατατάξεις της ΑΤΡ και της WTA, στη διαμόρφωση των seedings.

Από φέτος, αυτό δεν ισχύει για την ΑΤΡ, συνεχίζει ωστόσο να ισχύει για τη WTA, με τους βαθμούς των παικτριών από τα προηγούμενα Wimbledon και την προηγούμενη σεζόν στο γρασίδι να συνυπολογίζονται, μαζί με τις θέσεις τους στην κατάταξη της WTA.

Στα seedings του φετινού Wimbledon έχουμε και δυο Έλληνες βεβαίως, που θα βρεθούν αμφότεροι ψηλότερα από ποτέ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.3 του ταμπλό, πίσω μόνο από τον Novak Djokovic (No.1) και τον Daniil Medvedev (No.2), αφού ο Rafael Nadal, που είναι στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά.

Και η Μαρία Σάκκαρη θα είναι ψηλότερα από κάθε άλλη φορά, στο Νο.16 του ταμπλό.

Η κλήρωση για τα κύρια ταμπλό των μονών, ανδρών και γυναικών, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (12:00 ώρα Ελλάδας), ενώ το τουρνουά ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (28 Ιουνίου – 11 Ιουλίου).

πηγή: tennisnews.gr

Ο Χαριστέας έκανε τον μικρό Λέανδρο να ονειρευτεί το γκολ με τους Γάλλους! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ο Χαριστέας έκανε τον μικρό Λέανδρο να ονειρευτεί το γκολ με τους Γάλλους! (vid)
Επόμενο άρθρο Το ρεπορτάζ πριν τα ματς πρόκρισης στον 5ο όμιλο (vids)
Το ρεπορτάζ πριν τα ματς πρόκρισης στον 5ο όμιλο (vids)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News