Ο Μπραντ Μπίντερ κέρδισε το θρίλερ σπριντ του MotoGP στην Αργεντινή (vid)

από AllAboutARIS

Όλα τα έχουμε δει μέχρι τώρα στην Αργεντινή. Πρώτα η Aprilia να κάνει τους καλύτερους χρόνους την Παρασκευή, έπειτα στα δοκιμαστικά σήμερα να παίρνει την πολ ποζίσιον και συνολικά τις 4 πρώτες θέσεις για το αυριανό γκριντ της εκκίνησης, η Ducati. Κι έρχεται τώρα, ένας αναβάτης της ΚΤΜ, ο Μπραντ Μπίντερ, να κερδίσει τον αγώνα σπριντ από τη 15η θέση, παρακαλώ.

Ο Μπίντερ άφησε πίσω του το δίδυμο των Ducati στην VR46, την ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι, τους Μάρκο Μπετσέκι και Λούκα Μαρίνι.

 

Ο Νοτιοαφρικανός Μπίντερ, έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα καθώς από 15ος πέρασε στην πέμπτη θέση στον πρώτο γύρο και μόλις στον τρίτο γύρο απέκτησε το προβάδισμα έχοντας πίσω του τον Μπετσέκι σε απόσταση μόλις 0,072 δευτερολέπτων για να γίνει ο δεύτερος νικητής του αγώνα σπριντ στο MotoGP.

Σημειώνουμε ότι ο επικεφαλής του πρωταθλήματος, Φραντσέσκο Μπανιάια, έπεσε την 6η θέση, πίσω από τον Αλεξ Μάρκεθ, ο οποίος θα έχει αύριο την πολ ποζίσιον στον αγώνα.

Πολύ καλός ο Φράνκο Μορμπιντέλι της Yamaha, τερματίζοντας 4ος.

Ο Χόρχε Μάρτιν της Pramac και ένας μαχόμενος Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha πήραν τους τελευταίους βαθμούς στο σπριντ στην όγδοη και ένατη θέση.

Ο Ζόαν Μιρ της Honda είχε πτώση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Σαντιάγκο για εξετάσεις, μολονότι δε φάνηκε να έχει πρόβλημα στον αγκώνα του.

Τούτων δοθέντων, πηγαίνουμε αύριο στον αγώνα με τον Μπανιάια να έχει 13 βαθμούς διαφορά από τον Βινιάλες.

 

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X