Μπορεί και θέλει να το δείξει… ξανά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρίτη και τελευταία “επίσκεψη” για τον ΑΡΗ στην έδρα του Ολυμπιακού για φέτος, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται απόψε στις 21:00 (AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, CS) για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Δύο εβδομάδες μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τη διακοπή των Εθνικών, οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στο γήπεδο για μία τριάδα σημαντικών αγώνων ως το Πάσχα με αφετηρία την αποψινή αναμέτρηση.

Ο ΑΡΗΣ πάει σε ένα γήπεδο όπου φέτος ηττήθηκε δις αλλά με πολύ καλή εικόνα και τη διαιτησία να βάζει το χεράκι της, ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει άμεσα το ευρωπαϊκό εισιτήριο της 5ης θέσης.

Ολα αυτά απέναντι σε έναν Ολυμπιακό με μεγάλο κίνητρο να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση με την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μηδενικά περιθώρια για απώλειες βαθμών.

ΑΡΗΣ: Πληρότητα… πλην των γνωστών απουσιών

Οι επιλογές του Τόλη Τερζή δεν έχουν κάποια σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με την πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Ρουπ παραμένει σταθερά εκτός. Οι διεθνείς από την άλλη ταξίδεψαν όλη στην Αθήνα αλλά η διαχείρισή τους είναι μία άλλη κουβέντα και θα φανεί με τις επιλογές του Τερζή λίγο πριν τη σέντρα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταριντα, Καμαρά, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά και Χριστοδουλόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σημείο αναφοράς ο Εμβιλά, απώλεια ο Χάμες

Ο Γάλλος χαφ βρίσκεται ξανά στα πλάνα του Μίτσελ έπειτα από περίπου 1,5 μήνα και είναι από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στην αποστολή του σημερινού αγώνα.

Στον αντίποδα αισθητή είναι η απουσία του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική Κολομβίας, προσθέτοντας το ονομά του στο απουσιολογικό μαζί με αυτά των Ντόι, Σισέ και Ανδρούτσο

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπα, Μπακαμπού, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

2η αγωνιστική πλέι οφ Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

21:00, Cosmote Sport

Διαιτητής: Φάμπιο Βερίσιμο (Πορτογαλία)

Βοηθοί: Πέδρο Φελισμπέρτο (Πορτογαλία), Νούνο Μάνσο (Πορτογαλία)

4ος:  Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Βάσκο Σάντος (Πορτογαλία)

Βοηθός VAR: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X