Αρβανίτης στο AllAboutARIS TV Basketball Edition: “Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με την ΑΜΚ”

από Γιώργος Γκάτος

Ένα σημαντικό κομμάτι της συνέντευξης του Λευτέρη Αρβανίτη στο AllAboutARIS TV Basketball Edition, αφιερώθηκε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Διαβάστε παρακάτω:

“Είχαμε μιλήσει πριν 2 χρόνια για αυτή την ΑΜΚ μετά τη φυγή του κ.Γουλιέλμου από τα διοικητικά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Σαν ΑΣ ΑΡΗΣ βγήκαμε μπροστά για να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα, ώστε να ξεχρεώνει τα παλιά της χρέη και να την βάλουμε σε έναν σωστό δρόμο αυτοσυντήρησης και ανάπτυξης.

Καθυστέρησε γιατί έπρεπε να βρούμε το κατάλληλο τάιμινγκ ώστε και ο κόσμος να είναι ζεστός και να συμμετέχει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτή προοριζόταν για το τέλος της σεζόν, λόγω και της μείωσης των χρεών που θα έχουμε. Αυτό θα άρεσε στον κόσμο και θα συμμετείχε σίγουρα πιο ενεργά. 

Όμως, όπως εξηγήσαμε και στη συνέντευξη τύπου, ο προγραμματισμός βγήκε εκτός λόγω των χρημάτων από τη φορολογία του στοιχήματος που δεν θα έρθουν σύντομα. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν τον Ιανουάριο του 2023. Υπήρξαν και τα χαμένα έσοδα από τα κλειστά γήπεδα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χάθηκε ένα μεγάλο ποσό. Η ομάδα έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου. Έτσι επισπεύσθηκε η διαδικασία και ανοίξαμε την ΑΜΚ με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πηγαίνουν στην καθημερινότητα της ομάδας. Για παράδειγμα, όπως οι δόσεις σε Τζένκινς-Σανικίτζε ή οι δόσεις της εφορίας ή διάφορα άλλα τέτοια. Τα χρέη είναι πολύ μεγάλα, μεγαλύτερα και από το ύψος της ΑΜΚ.”

Για την ανταπόκριση του κόσμου στην ΑΜΚ:

“Δεχτήκαμε πολλά θετικά μηνύματα μετά την συνέντευξη τύπου, ώστε να πάρει μέρος ο κόσμος που βοηθάει πάντα, όπως κάνει και με εισιτήρια πόρτας/διαρκείας. Όπως συμμετείχαμε όλα τα μέλη του ΔΣ, έτσι ξεκίνησε και ο κόσμος. Ο κόσμος βοηθάει πάντα το σύλλογο με τη συμμετοχή του. Στόχος φυσικά είναι να έρθουν κοντά στην ομάδα, άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα, όπως είπε και ο κ. Ρουσιαμάνης. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Έρχονται οι άνθρωποι τους οποιούς περιμέναμε. Ξεκινήσαμε θετικά και θα συνεχίσουμε με καμπάνιες, όπως βίντεο με μηνύματα από παλιούς παίκτες και παράγοντες. Όλοι είναι προς μια κατεύθυνση στήριξης της ομάδας. Θέλουμε στο τέλος της σεζόν να κάνουμε απολογισμό ώστε να δούμε που έχει φτάσει το ύψος των χρεών. Είναι δύο χρόνια πάρα πολύ δύσκολα, με πανδημία, οικονομική και ενεργειακή κρίση. Έχουν αντίκτυπο αυτά σε κάθε οικογένεια. Θα ενημερωθεί ο κόσμος στο τέλος της σεζόν.”

 

Προτεινόμενα Άρθρα