Ένα παιχνίδι, πολλοί ξεχωριστοί καλεσμένοι (pics)

από AllAboutARIS

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Nick Galis Hall, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ φιλοξένησε παιδιά από την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, ΑΡΣΙΣ.

Η σχετική ενημέρωση:

Φιλοξενούμενοι και φιλοξενούμενες των Μονάδων, Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, του Προγράμματος Εποπτευόμενων Διαμερισμάτων Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Ασυνόδευτων Ανηλίκων 16 ετών και άνω – του έργου «ΠΥΛΗ» της ΑΡΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία στις 24/05/2022 να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ ARIS B.C. – Panathinaikos BC στο Nick Galis Hall.

Οι ανήλικοι για δύο ώρες παρακολούθησαν τους παίκτες των δύο ομάδων στην τελευταία τους προσπάθεια στα Play Offs 2022 του Πρωταθλήματος της Basket League, απολαμβάνοντας την ωραία ατμόσφαιρα του γηπέδου και τον όμορφο χώρο του αθλητικού κέντρου.

Ευχαριστούμε την ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων.

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων φιλοξενεί 76 παιδιά, ασυνόδευτα αγόρια και κορίτσια 16 έως 18 ετών, σε 19 εποπτευόμενα διαμερίσματα για ασυνόδευτους ανήλικους στη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και την Κοζάνη. Η λειτουργία των εποπτευόμενων διαμερισμάτων χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Επιχορήγηση Ν.Π. ΑΡΣΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ για την υλοποίηση του έργου «ΠΥΛΗ», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 (ΣΑΕ755/2).

Προτεινόμενα Άρθρα