Αγωνία για Ντόντσιτς, φόβοι για κάταγμα

Στα μισά της αναμέτρησης στο Λος Άντζελες, όπου η ομάδα από το Ντάλας ηττήθηκε με τελικό σκορ 107-88 από τους Κλίπερς, ο Λούκα Ντόντσιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον αντίχειρά του κι έφυγε στα αποδυτήρια, προκειμένου να εξεταστεί το πρόβλημα. Ο ίδιος ανέφερε στο ιατρικό team των Μάβερικς πως δεν νιώθει ότι έχει σπάσει, θέλοντας να επιστρέψει στο παρκέ.

Η ομάδα του επέτρεψε την είσοδό του στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, αλλά μετά το τέλος του, πήγε απευθείας για εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Μάλιστα, υπάρχει φόβου σε περίπτωση που ο Σλοβένος δει στα αποτελέσματά του ότι έχει υποστεί… κάταγμα!

Η απάντηση του Μέσι μετά τις φήμες για απιστία (vid)
Προηγούμενο άρθρο Η απάντηση του Μέσι μετά τις φήμες για απιστία (vid)
Επόμενο άρθρο Φεράρι: «Δεν εκφράζεται με λέξεις τι σημαίνει ο Μαραντόνα για την Αργεντινή»
Φεράρι: «Δεν εκφράζεται με λέξεις τι σημαίνει ο Μαραντόνα για την Αργεντινή»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News