Φεράρι: «Δεν εκφράζεται με λέξεις τι σημαίνει ο Μαραντόνα για την Αργεντινή»

από AllAboutARIS

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατο του τεράστιου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, με ιστοσελίδα να ζητάει την άποψη των συμπατριωτών του ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών και ο Φράνκο Φεράρι του ΑΡΗ.

Διαβάστε τι δήλωσε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr:

«Για εμένα και όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι κάτι ξεχωριστό. Ειδικά για εμάς τους Αργεντινούς να τον βλέπουμε στα καλύτερα του χρόνια είναι ότι καλύτερο. Μπορούμε να βλέπουμε βίντεο με αυτά που έκανε για ώρες. Περισσότερο μου άρεσε στον τρόπο παιχνιδιού του η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το πάθος που είχε πάντα σε όλη την καριέρα του, παρά τα προβλήματα που είχε.

Ήταν πάντα χαρούμενος όταν είχε την μπάλα στα πόδια του. Δεν τον ένοιαζε αν έπαιζε με την Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ ή με τους φίλους του στη γειτονιά. Είχε την ίδια αγάπη και πάθος για το ποδόσφαιρο και αυτό είναι που θαυμάζω περισσότερο από αυτόν.

Σκέφτομαι πολλά όταν ακούω το όνομα Ντιέγκο Μαραντόνα. Το πρώτο είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μεξικό το 1986 που έβαλε δυο θρυλικά γκολ. Αυτό το παιχνίδι είναι χαραγμένο στη μνήμη όλων των Αργεντινών αλλά και όλου του κόσμου.

Είναι δύσκολο να εκφράσεις με λέξεις τι σημαίνει ο Μαραντόνα για την Αργεντινή. Προσκαλώ τον κόσμο να δει βίντεο και φωτογραφίες από την Αργεντινή τη μέρα του θανάτου του Ντιέγκο. Ίσως με τις εικόνες να καταλάβουν τι σήμαινε για όλους εμάς τους Αργεντινούς».

Προτεινόμενα Άρθρα