Βενετίδης: «Δείξαμε ταυτότητα, έχουμε μια πολλά υποσχόμενη ομάδα»

από AllAboutARIS

Ο 16χρονος γκαρντ του ΑΡΗ, Χρήστος Βενετίδης, που μαζί με τον Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου εκπροσώπησαν τους “Κιτρινόμαυρους” στο Ευρωμπάσκετ U16 στο Ηράκλειο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Κάνοντας τον δικό του απολογισμό για την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας υποστήριξε: «Όλα τα παιδιά πιστεύαμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, μια καλή εικόνα στο γήπεδο και μια διάκριση. Ίσως κανείς άλλος να μην το περίμενε, αλλά εμείς το πιστεύαμε και πιστεύω ότι το καταφέραμε. Παίξαμε καλό μπάσκετ, δείξαμε χαρακτήρα, αλλά και μια «ταυτότητα» σαν ομάδα, η οποία ξεκινά απ’ την άμυνα και νομίζω ότι όλοι παραδέχθηκαν ότι είμαστε μια καλή ομάδα».

Για τους αγώνες με την Ισπανία και την Σερβία επεσήμανε: «Έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι είναι το παιχνίδι, είναι παιχνίδι λεπτομερειών και γρήγορων εναλλαγών. Εμάς μας βοηθά πολύ η συμπαράσταση του κόσμου, το χειροκρότημα του πιστεύω θα μας βοηθήσει να πάμε ακόμη καλύτερα, ακόμη ψηλότερα».

Για το μέλλον και το μήνυμα που έστειλε αυτή η Εθνική Παίδων δήλωσε: «Παλέψαμε, προσπαθήσαμε, δείξαμε ότι έχουμε μια πολλά υποσχόμενη ομάδα και νομίζω ότι αν συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα».

 

Προτεινόμενα Άρθρα