Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς κινούνται για πρόωρη επέκταση συμβολαίου

από AllAboutARIS

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε φάση ανασύνταξης ύστερα και από την αλλαγή προπονητή, όμως αυτός που δεν αλλάζει είναι ο ηγέτης της ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, ο general manager, Τζον Χορστ, μιλώντας στο Athletic υπαινίχθηκε ότι ο σύλλογος θα κινηθεί άμεσα για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα διεθνή σούπερ σταρ.

“Είναι η δουλειά μας. Είναι ο πιο απίστευτος άνθρωπος, σούπερ σταρ, συμπαίκτης, ηγέτης, πιστεύω σε όλα τα σπορ και είμαστε απίστευτα ευλογημένοι που τον έχουμε. Είναι μια υπέροχη ευθύνη να νικάς και να είσαι ανταγωνιστικός κάθε χρόνο για να είσαι σε θέση να τον κρατήσεις”, υποστήριξε σε ερώτηση για το ποιες θα είναι οι κινήσεις του, από τη στιγμή που τον Σεπτέμβριο ο Αντετοκούνμπο έχει δικαίωμα για πρόωρη ανανέωση.

“Νομίζω ότι αυτή είναι η δουλειά μου, αυτή είναι η ευθύνη μου και η ευκαιρία μου και η ευκαιρία του και η ευκαιρία της ομάδας. Και ο Έιντριαν Γκρίφιν (σ.σ. προπονητής των Μπακς) και ο Πίτερ Φέιγκιιν (σ.σ. πρόεδρος των Μπακς) μοιραζόμαστε αυτήν την ιδέα, όπως και οι ιδιοκτήτες. Νομίζω ότι είναι πραγματικά ωραίο που έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Το έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε ξανά”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντετοκούνμπο έχει συμβόλαιο έως το 2025 και player option για το 2026, γι’ αυτό και τα χρονικά περιθώρια των “ελαφιών” στενεύουν.

Προτεινόμενα Άρθρα