Για την άμεση επιστροφή στις νίκες, κόντρα στις δυσκολίες

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ Midea ταξίδεψε στην Ρόδο με αντίπαλο τους τραυματισμούς και την κακή παράδοση που έχει δημιουργηθεί απέναντι στον Κολοσσό, για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα (18:00 – AllAboutARIS TV Live Streaming, AllAboutARIS.gr Live, ERTSports 1).

Βασίλης Τολιόπουλος, Διαμαντής Σλαφτσάκης και Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς δεν ταξίδεψαν στο νησί των «Ιπποτών», προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την θεραπεία τους, αφού τέθηκαν νοκ-άουτ.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει την ίδια… ενδεκάδα που είχε διαθέσιμη και απέναντι στη Κλουζ, σε μια προσπάθεια να φτάσει η ομάδα του στην 4η φετινή νίκη εντός συνόρων.

Από την άλλη, ο Κούρο Σεγκούρα θα έχει στη διάθεση του για πρώτη φορά φέτος τον πολύπειρο Αμερικανό γκαρντ, Άντριου Γκάουντλοκ, ενισχύοντας την περιφέρεια του.

Οι Ροδίτες μετρούν 2 νίκες (104-93 κόντρα στο Περιστέρι και 69-87 κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας) και 2 ήττες (79-76 κόντρα στο Λαύριο και 59-102 κόντρα στον Ολυμπιακό).

Η αποστολή του ΑΡΗ Midea αποτελείται από τους: Σανόγκο, Καρ, Κατσίβελης, Φίλλιος, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Καλόγηρος, Μπάνκστον, Γκάλινατ.

Τηλεοπτική μετάδοση: ERTSports1

Διαιτητές: Θεονάς-Μαρινάκης-Κατραχούρας

Προτεινόμενα Άρθρα