Γκούντγουιν: Έπιασε τον Κέλι σε double-double, ξανά MVP της αγωνιστικής!

από Γιώργος Γκάτος

Ο Τζέβεζ Γκούντγουιν έχει εξελιχθεί στο απόλυτο σημείο αναφοράς στη ρακέτα του ΑΡΗ, καθώς μονίμως σημειώνει διψήφιο αριθμό πόντων και ριμπάουντ.

Με το double-double κόντρα στον Ιωνικό έφτασε τα πέντε σε εννέα αγωνιστικές, ισοφαρίζοντας την επίδοση που είχε ο Τζέιμς Κέλι πέρσι.

Η σύγκριση ουσιαστικά αφορά δύο παίκτες διαφορετικής κοπής, όμως η ουσία είναι η επίδραση που έχει φέτος ο “Βεζ”, στην λειτουργία της ομάδας.

Μπορεί να μην συγκεντρώνει τα βλέμματα όπως ο έμπειρος σέντερ πέρσι, όμως είναι ο άνθρωπος που προσφέρει λύσεις κάτω από το καλάθι. Είναι ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στο πρωτάθλημα (55) και ο πρώτος ριμπάουντερ (79).

MVP της αγωνιστικής… ξανά!

Όπως και την 1η αγωνιστική, έτσι και στην 9η αγωνιστική, ο Τζέβεζ Γκούντγουιν είναι ο πολυτιμότερος παίκτης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, σημείωσε 18 πόντους (9/13 δίποντα), 10 ριμπάουντ (7 αμυντικά, 3 επιθετικά), 3 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη σε 33:59!

Στο ranking του ΕΣΑΚΕ (σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πρωταθλήματος) σημείωσε 29 μονάδες, που είναι η μεγαλύτερη επίδοση της αγωνιστικής. Ακολουθεί ο Σαβίον Φλαγκ του Λαυριού που σημείωσε 28 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Προτεινόμενα Άρθρα